Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig ciki a szőrös punci?
a szőrös punci az igazi :) azt szeretem, arra izgulok be nagyon :) bárcsak több csajnak szőrös lenne :P
24/F
Szerintem az a lényeg, hogy elsősorban olyan legyen ami számodra"kényelmes" és megfelelő. Ne a többségnek akarj megfelelni magadnak és a partnerednek legyen jó !
Én 23 éves lány vagyok és nem borotválom, de még soha nem mondták rá, hogy ciki...
13: "Ne a többségnek akarj megfelelni magadnak és a partnerednek legyen jó !"
Mért, a többség hogy szerez róla tudomást, hogy mi van a bugyidban?:-o :D
Pasidtól függ, hogy milyet szeret. Ha nem jön be neki, akkor lehet majd mondani fogja, hogy valamennyit vagy teljesen borotválj. Akkor meg kéne beszélni, hogy te miért nem akarod. De ez kb olyan mint a haj. Abba beleszólhat, hogy hosszú rövid, szőke fekete hajad legyen? Azért szeressen amilyen vagy, ne azért amit csinálni tud belőled.
És részemről én imádom a szőrös puncit. Nem a dzsungelt, hanem azt a fajta karbantartott szépséget ami neked van.
Ha a pasid lennék, és nem tudnám mi a helyzet a bugyidban az első alkalomnál nagyon meglepne, kellemes csalódás lenne és biztos boldoggá is tenne, amellett, hogy a szex is élvezetesebbé válna tőle.
De ez már az egyéni véleményem.
szerintem ciki a szőrös punci
én szégyellem, amikor a nejem nem borotválja le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!