Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még mindig ciki a szőrös punci?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig ciki a szőrös punci?

Figyelt kérdés
Nem az elszabadult bozontra gondolok, hanem az ollóval karbantartottra. a borotvált punci amellett,h szörnyen viszket, nekem még nem is tetszik, állandóan az járna a fejemben, hogy a pasim ennyi erővel egy kislánnyal is dughatna. egyszerűen a csupaszt nem tartom nőiesnek, és eszembe sincs leborotválni. mégis félek, ha odakerülne a sor, a férfi undorodna tőlem :( 21N
2013. ápr. 28. 22:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%

a szőrös punci az igazi :) azt szeretem, arra izgulok be nagyon :) bárcsak több csajnak szőrös lenne :P

24/F

2013. jún. 3. 14:21
 12/29 anonim ***** válasza:
95%
Már újra divat!:)
2013. jún. 4. 08:08
 13/29 Megyeri Ivett válasza:
81%

Szerintem az a lényeg, hogy elsősorban olyan legyen ami számodra"kényelmes" és megfelelő. Ne a többségnek akarj megfelelni magadnak és a partnerednek legyen jó !

Én 23 éves lány vagyok és nem borotválom, de még soha nem mondták rá, hogy ciki...

2013. jún. 4. 09:58
 14/29 anonim ***** válasza:
70%

13: "Ne a többségnek akarj megfelelni magadnak és a partnerednek legyen jó !"

Mért, a többség hogy szerez róla tudomást, hogy mi van a bugyidban?:-o :D

2013. jún. 4. 09:59
 15/29 anonim ***** válasza:
94%
Nem ciki. Pasiknál ez nem szempont. Ez a ciki, nem ciki kérdés nőknél egymás között merül fel, erre meg nem kell sokat adni.
2013. jún. 4. 12:47
 16/29 anonim ***** válasza:
75%
13-as válaszoló te istennő lehetsz :) hűűű, mit nem adnék egy ilyen lányért mint te :)
2013. jún. 4. 17:24
 17/29 anonim ***** válasza:
92%
Én a szőröset preferálom, egyáltalán nem gáz szerintem :) 16/f
2013. júl. 20. 21:50
 18/29 anonim ***** válasza:
93%

Pasidtól függ, hogy milyet szeret. Ha nem jön be neki, akkor lehet majd mondani fogja, hogy valamennyit vagy teljesen borotválj. Akkor meg kéne beszélni, hogy te miért nem akarod. De ez kb olyan mint a haj. Abba beleszólhat, hogy hosszú rövid, szőke fekete hajad legyen? Azért szeressen amilyen vagy, ne azért amit csinálni tud belőled.

És részemről én imádom a szőrös puncit. Nem a dzsungelt, hanem azt a fajta karbantartott szépséget ami neked van.

Ha a pasid lennék, és nem tudnám mi a helyzet a bugyidban az első alkalomnál nagyon meglepne, kellemes csalódás lenne és biztos boldoggá is tenne, amellett, hogy a szex is élvezetesebbé válna tőle.

De ez már az egyéni véleményem.

2013. júl. 22. 13:35
 19/29 anonim ***** válasza:
92%
18-as válaszoló! Egyetértek veled... ezek a marhák meg leértékeltek :S
2013. júl. 22. 21:32
 20/29 anonim ***** válasza:
10%

szerintem ciki a szőrös punci

én szégyellem, amikor a nejem nem borotválja le

2013. nov. 3. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!