Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem tartjátok fölöslegesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem tartjátok fölöslegesnek a valentin napot?

Figyelt kérdés

#cxz
2014. febr. 13. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ágnes, akkor ezt úgy érted, ne is vegyek neked haldokló növényeket?
2014. febr. 13. 20:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. febr. 13. 20:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Fölösleges. Sosem ünnepeltem.
2014. febr. 14. 10:43
 14/14 anonim ***** válasza:

10#

Ez nem arról szól, hogy kell vagy sem, egy szál rózsának azért örül az adott lány/nő...és nem kell ahhoz Valentin nap, hogy megkapja, hanem akármikor lehetne neki venni, amikor akar az ember (vagy, ha van lóvéja :D)...elvégre, mint írták, ez nem Karácsony, hogy csak 1x adjunk ajándékot évente.

Egyébként is egy szál virág szép gesztus. De, mint írtam, szerintem az tök hülyeség, hogy "Óó most Valentin nap lesz, veszek egy csokor rózsát a babámnak meg 2 tábla csokit, aztán az év többi napján meg elleszünk valahogy". Ez nem vicc, van aki tényleg így áll a dologhoz.

2014. febr. 14. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!