Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiírok egy kérdést és benne van a magyarázatomban az, hogy"nekem nem lehet csajom"Akkor miért mindenki ezen lovagol?
Figyelt kérdés
A kérdés nem erre irányul de kapom a sok válaszokat,hogy:Mindenkinek lehet csaja meg tegyél ezt tegyél azt,hogy legyen csajod bla bla bla,Miert nem lehet azt elhinni,hogy van akinek sohasem lehet barátnője(de még csak egy csók sem)??2014. febr. 12. 16:50
51/55 anonim válasza:
menjél hát!!! nem a hajad töredezik, hanem a heréd készül véglegesen tönkremenni.
52/55 A kérdező kommentje:
ok!
2014. febr. 12. 18:37
53/55 anonim válasza:
Abba nem megyek bele hogy ki mennyit probalkozott,nem tartozik ram,es a kerdesnek sem ez a temaja....en a kerdesedre valaszoltam ;) (pusztan hogy legyen valaki aki nem ter el a targytol,es megvalaszolja a kerdest is). 46os ujra.
54/55 anonim válasza:
Mert iszonyat ronda, igénytelen, ápolatlan pasik mellett is látom a csajokat.
55/55 A kérdező kommentje:
Értem de nekem a belsőmmel is meg a külsőmmel is baj van!
2014. febr. 15. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!