Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiírok egy kérdést és benne van a magyarázatomban az, hogy"nekem nem lehet csajom"Akkor miért mindenki ezen lovagol?
"Mondom, kerekesszékes srác, barátnővel. Neked ennél is rosszabb a helyzeted? Ha ő tudott, te is tudsz szerezni, remélem nem szívatsz minket, mert vannak itt még jóindulatú emberek is"
nem szívatok senkit....Egy órán keresztül kellene írjak,hogy milyen gáz vagyok.Ennyire szánalmas senki sincs mint én :(
ne a mi hibánk legyen hogy hülyén teszed fel a kérdésedet
ha ennyire eleged van a válaszokból minek kérdezed?
utálom azokat akiknek ilyen a világfelfogásuk nem lehet csajom ne sajnáltasd már magad azért nem lesz mert nem akarsz csak minden hülyeséget beképzelsz magadnak
"Akkor minek kérdezgetsz minket itt? Attól most jobb, hogy előttünk is lejáratod magad azzal, hogy itt adod a szerencsétlent?"
Te se a kérdésre válaszolsz latom -_-
Ismerek egy srácot aki tolókocsis, a lábai olyan ok mint ha nem lenne benne csont, egyáltalán nem tudja mozgatni se. Alacsony, a fogai totál össze-vissza állnak, kicsit se helyes, de van egy szép barátnője, aki mindig mindenben segít neki. Ha egy ilyen srácnak sikerült akklr neked miért is ne sikerülne???
Ezt a storyt nem hiszem el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!