Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnőbe mindenki szerelmes én meg láthatatlan vagyok?
Én is vagyok így haverommal.Engem le se sznak de rá meg 6-an másznak.
Mit tehetnék?
Hozd ki magadból a maxot.
17/F
Elemezd ki, hogy a külsőtökben, viselkedésben stb... mi a különbség köztetek. Azok közül valamelyik a megoldás.
Mivel nem látjuk őt és téged, igy vaktában tüzelünk.
Ha ez megvígasztal , akkor elmondom neked ,hogy én egy cuki pofijú csaj vagyok , van felselegem az igaz de nem vagyok dagadt , van mellem meg kerek fenekem és mindí , de mindíg én vagyok az aki után nem érdeklődnek , és ez nem egy csajjal ,hanem akárkivel vagyok így van .
Én már hozzászoktam , nem is várom el , már nem is nagyon bánt . Néha még szarul esik , de lezártam ,hogy nem találnak vonzónak és kész , vagy csak simán nem vagyok elég mosolygós és felszabadult , túl fiatalnak tűnök , a fene tudja , de nem harapnak rám és kész . Ennyi .
Ahogy mások mondták lehet ,hogy neki a viselkedése más , vagy jobb a kedve , elégedett magával és ez imponál a pasiknak . Mindenesetre próbálhatsz változtatni magadon külsőre meg ilyenek ,de ne légy más mint aki vagy. Fogadd el és szeresd önmagad . :)
öhm. lány vagyok. hát külsőleg a többi barátom szerint szebb vagyok (de nem dicsekedésből mondom. én próbálok viszonylag divatosan öltözködni,max egy korrektort használok ha megyek valamilyen eseményre akkor max egy kis tust használok...ennyi.
ő meg teljesen kifesti magát, kékre festette a haját szóval nagyon extrém. lehet hogy figyelem felkeltőbb? nem is tudom. de azt igen hogy nem kéne nyafognom hanem tenni
valamit! köszönöm azért a bátorító szavakat!! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!