Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell bunkónak lenni?
Mire jó ez a viselkedés a lányoknál?Ha valaki nem néz ki nagyon jól vagy nem egy kigyúrt,népszerű,bunkó,bulizós pasi,akkor azt emberszámba sem veszik,mint ha nem is létezne!Még véletlenül sem néznek rá,kerülik a legkisebb kontaktust is velük,ha pedig valamiért hozzájuk szól az ember,akkor vagy úgy tesznek,mintha nem is hallanék,vagy valami elképesztő alpári és flegma módon válaszolnak -.-
Épp a héten kerestem az egyik városban egy épületet,megszólítottam tök normálisa három lányt is,hogy nem tudnának-e segíteni,de még válasz sem érkezett,rám néztek és tovább mentek...nem sokkal ezután találkoztam egy 40 év körüli férfival,aki szinte centire pontosan útba igazított...de az egyetem is volt már olyan,hogy megkérdeztem egy lányt,meg tudná-e mondani merre van X terem és csak annyit mondott,hogy "honnan tudjam?",pár perccel később pedig láttam,hogy egy nálam sokkal jobban kinéző fiút még el is kísért a teremig...
Ilyen aljas népséget se látott még a világ...
Ne általánosítsunk...:D
Egyébként két tippem van: vagy rossz helyen keresgélsz, és kifogod a beképzeld libuskákat, vagy a sok negatív tapasztalat miatt van ez így.
Csak egy példa: engem is szólított le fickó utcán. Az időt kérdezte, meg is mondtam. Erre jött a hidegzuhany, ugyan a nyílt utcán, fényes nappal megkérdezte (nem öltöztem kirívóan, 14 alig múltam!), hogy akarnék-e pénzért szexelni vagy legalább vetkőzni.
No, én személy szerint az ilyenek miatt nem szeretem, ha leszólongatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!