Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy házas emberbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok,és beleszerettem egy 35körüli férfiba.Van felesége és két gyereke.de megőrülök ha nem lehet az enyém.Hiába próbáltam nem tudom elfeledni.Több mint egy éve bejön. :(
2014. febr. 5. 21:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Te mit szólnál hozzá,ha a faterodat egy nála húsz évvel fiatalabb ribi elcsalná a családtól?
2014. febr. 6. 17:00
 22/23 A kérdező kommentje:
Elfogadnám,ha ő úgy boldog akkor tegye,de ne éljen olyan házasságban,ami már csak megszokás. Egyetértenék apámmal.
2014. febr. 6. 17:37
 23/23 anonim ***** válasza:
Egy egészséges, épeszű és éplelkű 35 éves férfi nem hagyja el a családját egy 16 éves kislányért. Harmadik pedig végképp ne akarj lenni! Hová lett a méltóságod??? Mit gondolsz, több lennél neki, mint egy játékszer? És így boldog lehetnél? Hát NEM! Úgyhogy álmodozni szabad, de ne várj tőle semmit. Egyrészt ne ragadd el a feleségétől és a gyerekeitől, másrészt jobbat érdemelsz annál, hogy a már említett harmadik legyél.
2014. febr. 12. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!