Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy házas emberbe. Mit tegyek?
"Én nem ismerem csak egyik ismerősöm által.2-3x beszélgettünk "
Ez aztán a komoly szerelem -.-
Nem mondom, hogy ne csináld, és hogy felejtsd el, mert úgysem fogod azt tenni. :) Én sem adtam fel a te korodban.
Mit tegyél? Semmi olyat, amit nem szeretnéd, hogy veled megtegyenek. Csak gondolj bele, hogy egy fél életet leéltél álmaid pasasával, jön egy harmadik, aki le akarja csapni a kezedről. Ugye nem esne jól?
Rajongj érte, mosolyogj rá, álmodozz arról, hogy mi lenne ha... később úgy is megkapod a valóság pofonjait, vagy tőle, vagy ha valami csoda után megszerzed, akkor később, mikor kiábrándulsz belőle.
Tudom, hogy gonoszan hangzik, és hogy szemét dolog ilyet írni, de sajnos nagyon kevés esélyed van. Rossz dolog, hogy 16 évesen egy felnőtt nő érzéseivel rendelkezel, de egy gyerek tapasztalataival, mikor az a bizonyos nagybetűs Életről van szó. Épp ezért szép valahol az ilyen "szerelem".
Felejtsd el.
Nem lesz a tiéd, törődj bele! Még ha titokban kapcsolatba is kerülnél vele, te nem lennél több a számára, mint egy eldobható szerető, akármit is mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!