Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy házas emberbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok,és beleszerettem egy 35körüli férfiba.Van felesége és két gyereke.de megőrülök ha nem lehet az enyém.Hiába próbáltam nem tudom elfeledni.Több mint egy éve bejön. :(
2014. febr. 5. 21:39
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de nagyon nem megy,főleg hogy minden második nap látom és nem kerülhetem el hogy ne lássam.De azon az egy napon is mikor nem látom meg hétvégén akkor sem látom mindíg csak néha,akkor nsgyon hiányzik.Annyira helyes és olyan jó ember.Belsőleg is meg külsőleg is. :( Nekem csak ő kell.
2014. febr. 5. 22:15
 12/23 anonim ***** válasza:
Neked apakomplexusod van,kislányom! Egy normális 35 körüli férfi nem kezd tizenéves csitrikkel.
2014. febr. 5. 22:20
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem baj,én szeretem akkor is. :(
2014. febr. 5. 22:24
 14/23 anonim ***** válasza:
Hmm 35 vagyok es 2 gyerekem van de bem vagyok biztonsagi or? Akkor nem en vagyok az ugye?
2014. febr. 5. 22:47
 15/23 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem.
2014. febr. 5. 22:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem ismerem csak egyik ismerősöm által.2-3x beszélgettünk "

Ez aztán a komoly szerelem -.-

2014. febr. 5. 23:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Mostanság sok az ilyen kérdés...Keresd fel azokat, akik kiírkálták, legalább találsz olyan embereket, akik egyet értenek veled..Mert itt nem fogsz találni...Ez egy kicsit beteges...
2014. febr. 5. 23:17
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy ne csináld, és hogy felejtsd el, mert úgysem fogod azt tenni. :) Én sem adtam fel a te korodban.

Mit tegyél? Semmi olyat, amit nem szeretnéd, hogy veled megtegyenek. Csak gondolj bele, hogy egy fél életet leéltél álmaid pasasával, jön egy harmadik, aki le akarja csapni a kezedről. Ugye nem esne jól?

Rajongj érte, mosolyogj rá, álmodozz arról, hogy mi lenne ha... később úgy is megkapod a valóság pofonjait, vagy tőle, vagy ha valami csoda után megszerzed, akkor később, mikor kiábrándulsz belőle.

Tudom, hogy gonoszan hangzik, és hogy szemét dolog ilyet írni, de sajnos nagyon kevés esélyed van. Rossz dolog, hogy 16 évesen egy felnőtt nő érzéseivel rendelkezel, de egy gyerek tapasztalataival, mikor az a bizonyos nagybetűs Életről van szó. Épp ezért szép valahol az ilyen "szerelem".

2014. febr. 5. 23:36
 19/23 anonim ***** válasza:

Felejtsd el.

Nem lesz a tiéd, törődj bele! Még ha titokban kapcsolatba is kerülnél vele, te nem lennél több a számára, mint egy eldobható szerető, akármit is mond.

2014. febr. 6. 10:35
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem baj,ha csak titokban,de akkoris legyen az enyém.És hogy tudnék kapcsolatba kerülni vele? Hogy kezdjek hozzá? Úgy hallotam hogy a biztonsági őrök amúgyis szeretnek csajozni..Ez igaz?
2014. febr. 6. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!