Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy házas emberbe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16éves lány vagyok,és beleszerettem egy 35körüli férfiba.Van felesége és két gyereke.de megőrülök ha nem lehet az enyém.Hiába próbáltam nem tudom elfeledni.Több mint egy éve bejön. :(2014. febr. 5. 21:39
2/23 anonim válasza:
Inkább ismerj meg engem! Én egyedülálló vagyok és szerintem én is bejönnék neked!
3/23 anonim válasza:
Volt köztetek valami? Nem zavar,hogy simán az apád lehetne?
4/23 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi köztünk.Én nem ismerem csak egyik ismerősöm által.2-3x beszélgettünk akkor elég jól elvoltunk.nagyon jó a humora.biztonsági őr.
2014. febr. 5. 21:44
5/23 anonim válasza:
Aranyszabály: házinyúlra nem vadászunk.
7/23 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosss...olyan cuki,mindíg mosolyog,mikor ránézek. :)
2014. febr. 5. 21:49
8/23 anonim válasza:
Lehet apai érzelmeket táplál irántad (nagyon aranyos,olyan cuki,mindíg mosolyog ez a kislány,ha ránézek)
9/23 A kérdező kommentje:
De én szeretem őt nagyon. :( De mondjuk először kicsit idegesítettem szerintem mert volt hogy egy órán keresztül lestem.De mióta beszéltünk párszor azóta mindíg köszön és mosolyog.
2014. febr. 5. 22:02
10/23 anonim válasza:
16vagy én 26 én is szeretek egy házas pasit, hidd el sosem lesz a mienk!!!!
próbáld elfelejteni neked tutira menni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!