Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! 70b a melltartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! 70b a melltartó méretem, az rettentően kicsi ugye?

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A rettentően kicsi az az AA-s méret. A B-s méret az átlag.
2014. febr. 5. 23:55
 12/15 anonim válasza:

A 70B pont jó...

Általában ez a szám egy jó összképet sugall. De inkább az egész test arányai számítanak... nem csak két mell, azzal nem tud az ember mit kezdeni, a Nő is kell mögé...

2014. febr. 6. 07:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát én a nagy, természetes melleknek vagyok a híve (mit híve, inkább rajongója), tehát a legalább C kosarasoknak (de inkább D, vagy még nagyobb). Szóval a tied kicsi, ha nem is rettentően.

F/24

2014. febr. 6. 10:26
 14/15 anonim ***** válasza:

A sok majom hogy helyesel... Nem kicsi a B! Érdekes hogy a legtöbb női cucc mind B-s.. Na vajon miért?

A 70-es körméretből ítélve még fiatal lehetsz és még fejlődni is fogsz.

2014. máj. 1. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Mindenki! A 70-es nem a mell körméretét jelenti, hanem a mell ALATT a mellkas körméretét!

A B jelenti a kosárméretet.

Én 26 éves vagyok, 161 cm magas, 53 kg, 70B-s melltartót hordok, de 43 kilósan is olyat hordtam (én mellre nem nagyon szoktam hízni, de fogyni se belőle). Kb. 16 éves korom óta ez a 70B a méretem, ugyanis akkor már elértem a felnőtt csontozatomat, szóval azóta 67-70 cm a mellem alatt a bordám, a mellem pedig csak kicsit nőtt, de még nem akkorát, hogy C-s melltartó kelljen. Nagyon sok nő ismerősömnek ugyanakkora a melle, mint nekem, magasabbaknak is, szóval ez nem fejlettség kérdése, hanem testalkaté, illetve a legtöbb nőnek bizony ekkora a melle (egy mell kb. egy maréknyi).

Szóval NEM, nem kicsi a melled, nekem az összes partnerem azt mondta, hogy pont jó méretű az enyém, és hogy arányos a testemhez. Bár, nem tudom, milyen magas vagy, de a 70-es hát alapján nem vagy kövér, tehát a B-s mell optimális. :)

2017. jún. 11. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!