Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha kicsi a cicim nem gáz ha melltartó nélkül vagyok?
Figyelt kérdés
most költöztem albérletbe és van fiú lakótÁrsam is mennyire gáz ha
úgy megyek ki hogy nincs rajtam melltartó vagy bugyi és póló.
Persze általába köntösbe vagyok ha hidegebb van de ha nincs és reggel úgy kimegyek azt inkább ne tegyem?
2013. dec. 22. 22:59
2/13 anonim válasza:
Szerintem örül majd neki a lakótárs ha nem veszel melltartót meg bugyit.
3/13 anonim válasza:
xard le
miért foglalkozol ilyen hülyeségekkel
nem az
meztelenül ne menj mert még rád ugrik:)
4/13 A kérdező kommentje:
vagyis úgy értem bugyiba és pólóba megyek ki nem meztelenül :D
2013. dec. 22. 23:02
5/13 anonim válasza:
Csak utána ne csodálkozz, ha a lakótársad is egy szál f...ban fog mászkálni arra hivatkozva, hogy neki kicsi a micsodája. :D
6/13 anonim válasza:
Nem akarsz hozzánk költözni? Ingyen albérletet biztosítanánk :D
7/13 anonim válasza:
ha nem zavar, hogy alaposan megnéz, vagy, hogy egy kicsit hűvösebb időben átlátszik a mellbimbód, vagy esetleg a szorosabb bugyidban, tangában jól kivehető a szeméremajkad, akkor nyogodtan :-P
8/13 A kérdező kommentje:
engem nem izgat hogy néz mert strandon is ennyit látnak kb és nincs kedvem mindig felvenni köntöst ha pl csak pisilni megyekk vagy valamiért kimegyek a azobából.
2013. dec. 22. 23:12
9/13 anonim válasza:
Én meg nem találok lakótársat... :)
10/13 anonim válasza:
ha ennyire nem zavar, mutatsz magadról egy fürdőruhás, vagy akár vizespólós képet? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!