Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! 70b a melltartó méretem, az rettentően kicsi ugye?
Attól függ, mitől akarsz elrettenteni.
Amúgy egy jó sggeű lánynak mindegy mekkora mellei vannak.
Nem rettentően kicsi. Bár optikailag sokat számít, hogy milyen magassághoz párosul.
A 70B kb tökéletes - nekem.
nem számít mekkora=kicsi.
Én nem tudom az mekkora, de fenékpárti vagyok, nem igazán izgatnak a mellek.
De egy formás kemény fenék semmihez sem fogható.
Nekem volt kicsi átlagos és nagy mellekkel megáldott szex partnerem is.( sajna a szerelem ritkább) És mindháromé ugyanarra volt jó:
Felizgazni a csajt és magamat, és ha össze nyomta őket, akkor közé rajtam a szerszámom. Igen, a legkissebbek közé is be lehet rakni, ha össze nyomja kézzel őket a lány. A nagyoknál kényelmesebb, hogy nem kell nyomnia, de lényegében ugyanaz.
Amúgy nem vagyok egy nagy méret zseni, de a 70 arra enged következtetni, hogy vagy nagyon fiatal vagy, vagy csak simán picurka, és vékony is.
ha előbbi, akkor még akármi lehet belőle, ha utóbbi, akkor arányos a tested többi részével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!