Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 32 évesen senki se akar megismerni?
2:04 -es vagyok, szerintem teljesen normális az érdeklődési köröd, talán inkább könyvtárban vagy hasonló helyen kellene megpróbálnod ismerkedni, a technoparty sztem nem a te világod, meg amúgy sem lehet ilyen helyen komolyan ismerkedni.Egyrészt bömböl a zene 1000el, másrészt a résztvevők 80 %-a különböző szerek hatása alatt áll stb. :)
Azt gondolom, h lehet, h az a probléma, h nem megfelelő helyen próbálkozol, még a netes ismerkedést sem tartom kizártnak, de sztem ne ócska társkereső oldalakon a la Love.hu vagy májviprandi stb. tedd, ott javarészt inkább alkalmi szexpartnerekre vadásznak.Neten talán inkább fórumokon, talán épp azokon a dolgokon keresztül, amik érdekelnek próbálj meg megismerkedni másokkal, hátha akad köztük lány, akivel később több lehet belőle.De első sorban sztem járj könyvtárba, vagy ha szereted a metált pl. inkább koncertekre, ott sztem több esélyed lenne megismerkedni vkivel.Jah és ne próbálj meg frappáns meg ilyen-olyan lenni, hanem a legjobb ha önmagadat adod.
Sok sikert!
Én szinte ugyanazzal e problémákkal küszködöm, mint a kérdező, 32 éves pasi vagyok én is, ráadásul szintén szűz. Így nem is érdemes egy ugyanilyen kérdést kiírnom, hanem
Végigolvasva a kommenteket próbálom azokat megfogadni.
Én is sokat agyalok azon, hogy talán nincs bennem semmi vonzó.
A kérdezővel hasonló az én vágyam is: szeretni valakit nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!