Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 32 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 32 évesen senki se akar megismerni?

Figyelt kérdés
32 éves , szűz srác vagyok. Nem vagyok fogyatékos, elhízott. Senki se akar megismerni , pedig én próbálkozok. Olyan nagy gond hogy nem volt még senkim?

2009. dec. 6. 20:46
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

23:12

A techno partis dologgal 100%-ig egyetértek! Ezért is utálok ilyen helyre menni.

A másik dologgal kapcsolatban: 32 éves vagyok, kezdek kifutni az időből szerintem, meg hát eleget vártam már. Elvált , gyerekes anyukákhoz pedig nem szeretném kötni az életem, így első kapcsolatra. Semmi bajom a gyerekekkel. De nem szeretnék belefutni egy olyan kapcsolatba, ahol csupán család fenttartó pénzautómata lennék, aki még csak hozzá se érhet a párjához, de az folyamatosan megcsalja. Sajnos nem egy ilyen esettel találkoztam az ismeretségi körömben.

2009. dec. 10. 23:57
 32/56 A kérdező kommentje:

23:15.

Magabiztosnak tartom magam, de ha állandóan kudarcok érnek akkor szerintem jogosan leszek "szorongásos". A magabiztos fellépés megtanulásához pedig nincs se időm, se türelmem, és az a meglátásom hogy nállam jóval önbizalomhiányos embereknek összejön a kapcsolat, akkor nekem is jöjjön össze.

2009. dec. 11. 00:00
 33/56 A kérdező kommentje:

23:37

Anyám meghalt 8 éves koromban, motorom sosem volt és nem is szeretem se a motorokat, se az autókat.

2009. dec. 11. 00:02
 34/56 anonim ***** válasza:
szia! 22:25ös vagyok! tényleg nagyon aranyos vagy, semmi baj a kinézeteddel! Igazából fogalmam sincs, hogy hol lehet ismerkedni, ilyen tanácsot nem tudok adni, de az biztos, hoyg az interneten ne nagyon próbálkozz, mert esélytelen. Lehet, hogy ez a baj. diszkóban meg mégúgysem, mert ott mindenki részeg, nem teljesen normális..:P max eljárhatnál tánciskolába, ha érdekel. ott nagyon soka nő és kevés a pasi. (latin tánc) szerintem kipróbálhatnéd, van a te korosztályodnak is. és ha tehetségtelen is vagy atáncban,legalább megtanítanak, szóval mindeképp előnyös:):)
2009. dec. 11. 00:18
 35/56 anonim ***** válasza:
32 évesen még szűz??? :O :O Ez vmi kamu ?? Nem beszólni akarok, csak ezt valahogy nem tudom elhinni!!
2009. dec. 11. 01:49
 36/56 anonim ***** válasza:
44%

Végigolvastam a válaszokat, úgy tűnik ez tényleg komoly :D

Nekem az tűnt föl, h azt írtad, h nem szereted a motorokat és az autókat....ezt valahogy nem értem, hogy lehet, h férfi létedre így nem szereted ? :O Nem azt mondom, h rajongani kell érte, de így hogy egyáltalán, ez kicsit furcsa.Nem lehet, h nagyon szokatlan az érdeklődési köröd, tényleg milyen hobbijaid vannak, mi érdekel a szabadidődben?

üdv.

2009. dec. 11. 02:04
 37/56 anonim ***** válasza:

a 23:12-es vagyok

Nem futottál még ki az időből! Abszolút nem! Most pont abban a korban vagy amire buknak a huszon éves csajok. Ne aggódj!

Én is 32vagyok, és egy 19 lány a barátnőm.

Tavaly szilvezterkor ismertem meg egy bulin. Nem kerestem, nem is akartam barátnőt, csak egyszerűen összeakadt a tekintetünk és egyből éreztem oda kell mennem. Azóta együtt vagyunk! Szeretem nagyon! Ha jársz ide oda, és tudsz várni, ez veled is meg fog történni. 1000% Én úgy érzem az a baj, h túlzottan nagyon akarod. Szinte görcsölsz rajt. Ez nem jó! Tuti h látszik rajtad és minden csaj megriad.

2009. dec. 11. 03:03
 38/56 anonim ***** válasza:
14 éves csaj vagyok az osztályomban mindekinek volt már valakije de nekem mésoha.És néha szégyelem is érte magam de látom mások van ilyen godjuk.
2009. dec. 11. 15:39
 39/56 anonim ***** válasza:
kérek képet ha lehet :)
2009. dec. 11. 15:45
 40/56 anonim ***** válasza:
előzőhöz e-mail cím kukacvar95@citromail.hu
2009. dec. 11. 15:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!