Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 32 évesen senki se akar megismerni?
23:12
A techno partis dologgal 100%-ig egyetértek! Ezért is utálok ilyen helyre menni.
A másik dologgal kapcsolatban: 32 éves vagyok, kezdek kifutni az időből szerintem, meg hát eleget vártam már. Elvált , gyerekes anyukákhoz pedig nem szeretném kötni az életem, így első kapcsolatra. Semmi bajom a gyerekekkel. De nem szeretnék belefutni egy olyan kapcsolatba, ahol csupán család fenttartó pénzautómata lennék, aki még csak hozzá se érhet a párjához, de az folyamatosan megcsalja. Sajnos nem egy ilyen esettel találkoztam az ismeretségi körömben.
23:15.
Magabiztosnak tartom magam, de ha állandóan kudarcok érnek akkor szerintem jogosan leszek "szorongásos". A magabiztos fellépés megtanulásához pedig nincs se időm, se türelmem, és az a meglátásom hogy nállam jóval önbizalomhiányos embereknek összejön a kapcsolat, akkor nekem is jöjjön össze.
23:37
Anyám meghalt 8 éves koromban, motorom sosem volt és nem is szeretem se a motorokat, se az autókat.
Végigolvastam a válaszokat, úgy tűnik ez tényleg komoly :D
Nekem az tűnt föl, h azt írtad, h nem szereted a motorokat és az autókat....ezt valahogy nem értem, hogy lehet, h férfi létedre így nem szereted ? :O Nem azt mondom, h rajongani kell érte, de így hogy egyáltalán, ez kicsit furcsa.Nem lehet, h nagyon szokatlan az érdeklődési köröd, tényleg milyen hobbijaid vannak, mi érdekel a szabadidődben?
üdv.
a 23:12-es vagyok
Nem futottál még ki az időből! Abszolút nem! Most pont abban a korban vagy amire buknak a huszon éves csajok. Ne aggódj!
Én is 32vagyok, és egy 19 lány a barátnőm.
Tavaly szilvezterkor ismertem meg egy bulin. Nem kerestem, nem is akartam barátnőt, csak egyszerűen összeakadt a tekintetünk és egyből éreztem oda kell mennem. Azóta együtt vagyunk! Szeretem nagyon! Ha jársz ide oda, és tudsz várni, ez veled is meg fog történni. 1000% Én úgy érzem az a baj, h túlzottan nagyon akarod. Szinte görcsölsz rajt. Ez nem jó! Tuti h látszik rajtad és minden csaj megriad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!