Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 32 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 32 évesen senki se akar megismerni?

Figyelt kérdés
32 éves , szűz srác vagyok. Nem vagyok fogyatékos, elhízott. Senki se akar megismerni , pedig én próbálkozok. Olyan nagy gond hogy nem volt még senkim?

2009. dec. 6. 20:46
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim válasza:
100%

hat en is kaptam kepet s nekem bejon :d csajok hulyek vagytok en harcolnek erte mindigis buktam az idosebb palikra de nekem igazan bejon

s szentem semmi gond veled lehet epp nem a jo helyen kerested oket tudod ami nem kesik nemmullik :) azt a szex teren is en orulnek egy szuz palinak lenne kit okitassak :D

20L

2009. dec. 10. 22:07
 22/56 anonim ***** válasza:
67%

22:05

De férfi vagyok.De nem ezt tartom a legfontosabbnak.Én megtudok lenni nélküle,homokos se vagyok.Nem értem miért kell egyfolytában b@szni mindent ami mozog.Te meg iylen erővel egy jó nagy ribanc lehetsz.Puszi

2009. dec. 10. 22:16
 23/56 anonim ***** válasza:
72%
A chat nyomorékoknak való. Nem találsz ott semmit, csak elpofázod az időt. Bár akivel van közös téma, azt pl. felveheted MSN-re, és onnantól már nem sokra van a randi. Javaslom, hogy közösségekben ismerkedj, pl. ha van olyan hobbid, vagy egy weboldal, ott normális, emberi témákban kell mozgolódni. Ha pl. túl sokat foglalkozol a szexszel vagy érződik belőled, hogy már a szomszéd kutyát is megtöcskölnéd legszívesebben, akkor megtartják veled szemben a 2 lépés távolságot. Ami fontos: követeld meg az őszinteséget, a visszajelzést, és ne sértődj meg a kemény kritikán sem! Persze távolról sem biztos, hogy benned van a hiba, de lehet, hogy ennek ellenére is neked kell változtatnod valamin. Nem sokat meséltél magadról, pl. nem tudjuk a higiénés szokásaid, megnyilvánulásaid, érdeklődési köröd, stb.
2009. dec. 10. 22:20
 24/56 anonim ***** válasza:
100%

szia! nekem is küldenél képet? nyussee@freemail.hu

köszike:)

2009. dec. 10. 22:25
 25/56 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem se a neten próbálkoz. Az olyan személytelen. Ott akárki lehetsz. Hülyeség ott keresni!

Techno party? Én úgy tudom, oda tényleg partyzni megy az ember, nem ismerkedni. Meg hát a ''50%'' be van állva. Eleve kissebbek az esélyek.

A barátnős partyk. BarátCsajjal menni buliba nem gáz, ha nem álsz ott mellette egész este. Menj külön utakra. Lássák egyedül vagy. Keresd a tekinteteket, és próbálj közeledni.

Ahogy olvasom, nincs a kinézeteddel semmi gond. Várd ki az igazit! Ne eröltesd a dolgot mert az taszítóan sugárzik az emberből. Hagyd h megtaláljon valaki! Hidd el, neked is ott van már valahol egy lány!

2009. dec. 10. 23:12
 26/56 anonim ***** válasza:

Szerintem az lehet a gond, hogy nem vagy elég magabiztos.

Nehéz megtanulni a jó, magabiztos fellépést, főleg ha közben azon görcsölsz, hogy nem volt még senkid,de a legtöbb nőnek az jön be.

2009. dec. 10. 23:15
 27/56 anonim ***** válasza:
40%

Babettaval jarsz, es anyaddal elsz?

Lehet ez a gond! :D:D

2009. dec. 10. 23:37
 28/56 A kérdező kommentje:

22:20

Sajnos még közösségben sem akarnak velem ismerkedni, pedig próbálkozok elhiheted.

MSN-re pedig hiába veszek fel embereket, egy-két beszélgetés aztán ennyi, nem válaszolnak többet én pedig nem fogok tolakodó lenni.

2009. dec. 10. 23:48
 29/56 A kérdező kommentje:

22:07

Köszönöm:-). Ha szépen megkérlek, Te is küldenél nekem képet?

2009. dec. 10. 23:49
 30/56 A kérdező kommentje:

22:35.

Ok, küldtem.

2009. dec. 10. 23:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!