Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 32 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 32 évesen senki se akar megismerni?

Figyelt kérdés
32 éves , szűz srác vagyok. Nem vagyok fogyatékos, elhízott. Senki se akar megismerni , pedig én próbálkozok. Olyan nagy gond hogy nem volt még senkim?

2009. dec. 6. 20:46
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Én is, én is! :)))

bububebi(kukac)index(pont)hu

2009. dec. 11. 21:21
 42/56 A kérdező kommentje:

00:18

Köszönöm a biztató szavaidat, jól estek. Nos a latin tánc nem éppen az én stílusom, de a táncon elgondolkozom. Még egyszer köszönöm.

U.I.: gondolom te már foglalt vagy.:-)

2009. dec. 11. 22:29
 43/56 A kérdező kommentje:

01:49

Pedig elhiheted, tényleg az vagyok. Bebizónyítanám, csak hát ezt nem lehet részemről.:-)

2009. dec. 11. 22:31
 44/56 A kérdező kommentje:

02:04

No jó a BMW-ket és a Merciket megbámulom:-) De amúgy a harci repülők jobban vonzanak, ill. a haditechnikai eszközök. Nem fanatikusan, de azok jobban lekötnek. Hogy mi az érdeklődési köröm? A történelem ( magyar ill. világtörténelem, vallások stb), sci-fi,rock-metál zene ( nem vagyok rocker, minden zenét meghallgatok) és mostanában a profi boksz is érdekelni kezdett amióta Balzsai elvesztette a címét:-). Ja és persze a szex, de ez azért mert még sajnos nem volt benne részem.:-(

2009. dec. 11. 22:36
 45/56 A kérdező kommentje:

03:03

Huh írígyellek, de jó neked.

Nekem sajnos épp ellenkező a véleményem, személyes tapasztalataim szerint pont hogy öreg vagyok már nekik, de van olyan a környezetemben akinek sikerült.

2009. dec. 11. 22:38
 46/56 A kérdező kommentje:

15:39

14 éves koromban engem sem zavart, sőt meg voltam rémülve hogy nekem "oda" be kell majd dugdosnom az "izémet", ha családot szeretnék:-). De aztán megváltozott a véleményem. A szüzesség dolog egészen 25-28 éves koromig nem zavart, de utána...:-(

2009. dec. 11. 22:41
 47/56 A kérdező kommentje:

15:47

Köszönöm érdeklődésed, ment a kép:-)

2009. dec. 11. 22:44
 48/56 anonim ***** válasza:
szia! 00:18-as vagyok.. és igen már foglalt vagyok. és el sem hinnd, hogy ismerkedtünk meg. strandról mentünk hzaa barátnőmmel és lekétük a fél7es voatot, ezért még vártunk a vasútállomáson, ő és a barátai meg pont jöttek a 10 perccel későbbi vonattal, ami Székesfehérvárról jött...:) szóval ha nem késtük volna le a vonatot, akkor lehet, hogy még mindig szűz lennék én is, és még mindig nem lenne barátom:):) és én sem kerestem, valahogy ezt mindig a sors csinálja... a véletlenek nem is véletlenek:):) lehet, hogy neked is egy véletlen miatt lesz majd:)
2009. dec. 12. 13:17
 49/56 anonim ***** válasza:
előző vagyok. bocs a helyesírás miatt kicsit szét van a billentyűzetem:D ideges voltam a múltkor..szal nemminden billentyű működik rendesen.:D
2009. dec. 12. 13:19
 50/56 A kérdező kommentje:
Semmi baj, remélem nem miattam idegeskedtél.:-)
2009. dec. 13. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!