Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 32 évesen senki se akar megismerni?
Én is, én is! :)))
bububebi(kukac)index(pont)hu
00:18
Köszönöm a biztató szavaidat, jól estek. Nos a latin tánc nem éppen az én stílusom, de a táncon elgondolkozom. Még egyszer köszönöm.
U.I.: gondolom te már foglalt vagy.:-)
01:49
Pedig elhiheted, tényleg az vagyok. Bebizónyítanám, csak hát ezt nem lehet részemről.:-)
02:04
No jó a BMW-ket és a Merciket megbámulom:-) De amúgy a harci repülők jobban vonzanak, ill. a haditechnikai eszközök. Nem fanatikusan, de azok jobban lekötnek. Hogy mi az érdeklődési köröm? A történelem ( magyar ill. világtörténelem, vallások stb), sci-fi,rock-metál zene ( nem vagyok rocker, minden zenét meghallgatok) és mostanában a profi boksz is érdekelni kezdett amióta Balzsai elvesztette a címét:-). Ja és persze a szex, de ez azért mert még sajnos nem volt benne részem.:-(
03:03
Huh írígyellek, de jó neked.
Nekem sajnos épp ellenkező a véleményem, személyes tapasztalataim szerint pont hogy öreg vagyok már nekik, de van olyan a környezetemben akinek sikerült.
15:39
14 éves koromban engem sem zavart, sőt meg voltam rémülve hogy nekem "oda" be kell majd dugdosnom az "izémet", ha családot szeretnék:-). De aztán megváltozott a véleményem. A szüzesség dolog egészen 25-28 éves koromig nem zavart, de utána...:-(
15:47
Köszönöm érdeklődésed, ment a kép:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!