Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bunkók a fiúk általában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkók a fiúk általában?

Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 08:59
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Teljesen igaza van. Úgy beszéltek a nőkről mint ha a csicskáitok lennének. Ebben a megváltozott társadalmi helyzetben, lehet hogy per pillanat a bunkó pasi a,, húdenenő " , de gondolj bele hogy nemcsak ilyen lányok vannak a világon. Amit a Lány közölni akarti akar az az hogy nem bánhattok így a nőkkel.
2014. febr. 4. 16:18
 32/43 anonim ***** válasza:

"Teljesen igaza van. Úgy beszéltek a nőkről mint ha a csicskáitok lennének. Ebben a megváltozott társadalmi helyzetben, lehet hogy per pillanat a bunkó pasi a,, húdenenő " , de gondolj bele hogy nemcsak ilyen lányok vannak a világon. Amit a Lány közölni akarti akar az az hogy nem bánhattok így a nőkkel."

nagyon naiv elképzeléseket hordasz össze, inkább térjünk vissza a témára 5-10 év múlva, akkor legalább a felét már érteni fogod.

2014. febr. 4. 17:12
 33/43 A kérdező kommentje:
Nem rohadtul nem tudod mit gondolok.Sokat gondolkodtam már ezen. Nem vagyok naiv. Tudom milyen a valódi világ. És utálom is.Te nem merészelj engem naivnak hívni. Fogtam?Pont az ilyen emberek idegesítenek, akik nem ismernek, mégis véleményt mondanak rólam.
2014. febr. 4. 17:41
 34/43 anonim ***** válasza:

"Úgy beszéltek a nőkről mint ha a csicskáitok lennének. "

Édes cicuskám, nektek kell a kőbunkó tahó türhő menő csávó, a rendes, normálisan viselkedni tudó becsületes pasasokat meg telibe szarjátok.

Megkaptátok amit akartatok, most ehetitek amit főztetek. Úgy kell nektek.

2014. febr. 4. 18:21
 35/43 A kérdező kommentje:
Lehet nem vannak lányok akiknek az kell.De sok olyan van aki éppen ezekre az emberekre szarik. Komolyan nagyon fáj amiket írtok.-_-"
2014. febr. 4. 18:26
 36/43 anonim ***** válasza:
Ne vedd fel ,a gyk ilyen :)
2014. febr. 4. 18:30
 37/43 KasumiHayate válasza:

Oke...Na eloszor is azert uzibe irtam mert ugy gondoltam hogy csak neki szol. Nos koszi hogy kiirtad mert igy megbizonyosodhattam rola hogy meg sok hozzad hasonlo van. Igen a noknek is vannak hibai ahogy a pasiknak is. Na de hogy szeretnem hogy megalaznak? Na ne rohogtessetek leccives. Arra nem gondoltatok soha hogy a bunko vislekedesetek miatt hagytak ott titeket a nok

Mivel csak"kis lany" vagyok igy osz-vissz 2 kapcsolatom volt. Na ebbol mind2 fiu tisztelt es en is oket. Na ha erre kepes egy 17 eves fiu es egy 30 eves nem arra mar nem tudok mitt mondani.

2014. febr. 4. 18:31
 38/43 A kérdező kommentje:
Osztom a véleményed. Am nem veszem fel,tudom sok hülye lóg gyk-n.Tisztelet a kivételnek.
2014. febr. 4. 20:07
 39/43 anonim ***** válasza:
Ki írsz egy provokatív kérdést és csodálkozol, hogy berágnak rád trollék? junóámszéj? :DDDD (költői kérdés)
2014. febr. 5. 10:11
 40/43 anonim ***** válasza:

"Nem rohadtul nem tudod mit gondolok.Sokat gondolkodtam már ezen. Nem vagyok naiv. Tudom milyen a valódi világ. "

sértődött, értetlen kislányoknak nem magyarázok

ha olyan okosak vagytok, válaszoljátok meg a saját kérdéseiteket, győzzétek meg egymás arról hogy a fű kék és az ég piros, aztán nyafogjatok tovább.

kiléptem.

2014. febr. 5. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!