Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkók a fiúk általában?
Jól mondja az előző. (10-es)
Nálam is volt már, hogy pár nap ismeretség után szív alakú csokikat kaptam, úgy, hogy még nem szerettem csak tetszett.
Azért nekünk lányoknak is kell a kihívás.
Ti szeretitek ha rögtön kimutatjuk, hogy mennyire tetszetek? A legtöbb fiú akinek kimutattam utána egyre ritkábban keresett
Mert a lányoknak általában az ilyen bunkók kellenek.
Ha a legtöbb lány a kedves fiúkat szeretné, a legtöbb fiú kedves lenne.
Az osztályunkban van egy lány, aki sok fiúnak tetszik, kedves fiúknak is, erre ő összejön az osztály bunkójával.
ma 09:16
Azért központozni tanulj meg, zsenikém.
Ahogy előttem is írták, nem lehet romantikával kezdeményezni, mert a nők 90%-a elhajt.
Én alapból romantikus vagyok, de még nem találtam olyan lányt, akinek ezt az énemet is megtudtam volna mutatni, pedig volt már egy pár kapcsolatom.
Volt olyan lány, aki 5 perc után le akart lépni az üggyel-bajjal "megszerzett" tetőről, ahol mellesleg remek kilátás, és egy üveg bor várt minket.
A saját tapasztalataim alapján azt mondanám, hogy a romantika halott, a mai lányoknak nincs rá igénye.
Pedig lehet egy magabiztos férfi is romantikus.
Azt nem mondtam h. halott.
Azt mondom, hogy kezdeni nem szabad azzal. Amikor már összejöttek/kezdenek összemelegedni akkor viszot pont,hogy romantikusnak kell lenni! Amikro már közel engedett magához, mehet a romantika, érzékiség,érzékenység. A megismerkedsnél hátrány csak, amikor eldönti, hogy melyik dobozba rak. A "soha az életben", a "meglátjuk", vagy a "hűvazzedejópasi". Namost 100 esetből 95* már a "meglátjuk" -ig sem fogsz eljutni ha romantikus vagy.
Ha már összejöttetek akkor viszont KÖTELEZŐ kiengedni a romantikus ént!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!