Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bunkók a fiúk általában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkók a fiúk általában?

Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 08:59
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Azért vagyunk bunkók mert nálunk van a bunkósbot.
2014. febr. 3. 09:38
 12/43 anonim ***** válasza:

Jól mondja az előző. (10-es)

Nálam is volt már, hogy pár nap ismeretség után szív alakú csokikat kaptam, úgy, hogy még nem szerettem csak tetszett.

Azért nekünk lányoknak is kell a kihívás.

Ti szeretitek ha rögtön kimutatjuk, hogy mennyire tetszetek? A legtöbb fiú akinek kimutattam utána egyre ritkábban keresett

2014. febr. 3. 09:39
 13/43 anonim ***** válasza:

Mert a lányoknak általában az ilyen bunkók kellenek.

Ha a legtöbb lány a kedves fiúkat szeretné, a legtöbb fiú kedves lenne.

Az osztályunkban van egy lány, aki sok fiúnak tetszik, kedves fiúknak is, erre ő összejön az osztály bunkójával.

2014. febr. 3. 09:43
 14/43 Mr. Truth ***** válasza:
0%
Én nyilt lapokkal szeretek játszani. Alapjáraton nem vagyok romantikus lélek de ha mégis magamra eroltetek némi romantikat akkor az a lány fontos nekem. Nem mindegy hogy valaki romantikus vagy nyálas...
2014. febr. 3. 09:44
 15/43 anonim ***** válasza:
Lehet a sorozatos kudarcok miatt is. De mindenkinél más lehet. Lehet ok pl a neveletlenség. De lehet csalódottság is, sokféle oka lehet ennek. Alkohol. Láttad a Hancock című filmet? :D
2014. febr. 3. 09:45
 16/43 anonim ***** válasza:
Napi provokatív kérdés. Vicces nézni, ahogy mindenki komolyan veszi és ugrik :D
2014. febr. 3. 10:07
 17/43 anonim ***** válasza:

ma 09:16

Azért központozni tanulj meg, zsenikém.

2014. febr. 3. 10:17
 18/43 anonim ***** válasza:
Ennek két oka van. Az egyik az, hogy általában az IQ-t tükrözi a viselkedés is. A másik az, hogy a lányok nagy része (de főleg a fiatalok 99%-a) az ilyen fiúkra bukik. Az érettebb lányok/nők, akik már túl vannak néhány csalódáson, ők már értékelik a normális fiúkat/férfiakat. Csak az a gond, hogy addigra a normális férfiak nagyobb része már belefárad és feladja.
2014. febr. 3. 10:35
 19/43 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, nem lehet romantikával kezdeményezni, mert a nők 90%-a elhajt.

Én alapból romantikus vagyok, de még nem találtam olyan lányt, akinek ezt az énemet is megtudtam volna mutatni, pedig volt már egy pár kapcsolatom.

Volt olyan lány, aki 5 perc után le akart lépni az üggyel-bajjal "megszerzett" tetőről, ahol mellesleg remek kilátás, és egy üveg bor várt minket.

A saját tapasztalataim alapján azt mondanám, hogy a romantika halott, a mai lányoknak nincs rá igénye.

Pedig lehet egy magabiztos férfi is romantikus.

2014. febr. 3. 11:03
 20/43 anonim ***** válasza:

Azt nem mondtam h. halott.

Azt mondom, hogy kezdeni nem szabad azzal. Amikor már összejöttek/kezdenek összemelegedni akkor viszot pont,hogy romantikusnak kell lenni! Amikro már közel engedett magához, mehet a romantika, érzékiség,érzékenység. A megismerkedsnél hátrány csak, amikor eldönti, hogy melyik dobozba rak. A "soha az életben", a "meglátjuk", vagy a "hűvazzedejópasi". Namost 100 esetből 95* már a "meglátjuk" -ig sem fogsz eljutni ha romantikus vagy.

Ha már összejöttetek akkor viszont KÖTELEZŐ kiengedni a romantikus ént!

2014. febr. 3. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!