Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányok miért buknak az idősebb pasikra általában?
A fiatal lányok alatt a 20 évnél fiatalabbakra gondolok, és az idősebb pasik alatt pedig a 30 és afelettiekre...
csak mert azt hiszik hogy ha idősebbek akkor bár érettebbek is, vagy mi ennek az oka ?
Mert kedvesebbek es jobban neznek ki. :)
En is oket reszesitem elonyben.
17/L
Nem népszerűsíteni akarom a dolgot, de azért van pár érv a dolog mellett:
1.) fizikai kinézet (sok fiúnak huszonéves koráig babaarca van, ez nem minden lánynak tetszik)
2.) szellemi érettség (természetesen ez csak akkor játszik, ha a férfi törekedett erre)
3.) tapasztalat (nem csak szexuális téren, az élet egyéb dolgaiban is)
4.) függetlenség (általában a 30 fölötti pasik már rendelkeznek némi egzisztenciával: saját/bérelt lakás, állás, kocsi, nem kell félni hogy anyuci benyit szex közben stb.)
5.) saját önbecsülés (ahogy előttem is írták, többre értékelik magukat, ha egy idősebb pasit 'el tudnak csábítani')
Mint írtam, nem reklámozni akarom a dolgot, de lássuk be, ezek fontos dolgok sok nő/lány számára.
Még annyit a #7.-hez, tudunk főzni!
:)))
Igen, valóban igazán érett gondolkodású lehet az a 35 éves fazon, aki 17 éves lánnyal jön össze:)
Teljesen egyértelmű, h a pasi azért van a nővel, mert hát csak jobb egy fiatal feszes segget markolászni, mint egy szottyadt 30 évesét.
A nőnek meg bejön, h van saját lakás, autó, pénz.
Jah meg hát a büszkeség, h idős pasit szedett össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!