Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az a lanyoknal/nokne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az a lanyoknal/noknel, hogy amelyik magasabb, az altalaban testesebb is?

Figyelt kérdés
Az alacsony csajok mind olyan kis picik, olyan vekony kis derekuk van, viszont a magasabbak altalaban husosabbak is, mellesebbek
2014. jan. 30. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz.

Ismerek egy rakás 180+ csajt aki nincs 60 kg a magasságához. Lapos mell, lapos fenék, hosszú, de kislányosan vékony lábak.

2014. jan. 30. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az első válaszoló is írja! Illetve az alacsonyabbak közül is van sok húsos. Mondjuk az én párom pont magas és kicsit húsosabb (szerencsére mert így a legvonzóbb számomra) :)
2014. jan. 30. 10:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pont hogy inkább az alacsony csajok szoktak lenni húsosabbak, kövérebbek. Nekem legalábbis még nem nagyon volt szerencsés magas és emellett kövér csajhoz.
2014. jan. 30. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Pont ez az, az alacsonyakon jobban meglátszik minden, míg a magasakon nem.
2014. jan. 30. 11:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem ugy testesek, hogy koverek(mar amelyik), hanem altalaban, mintha a csontozatuk lenne szelesebb...
2014. jan. 30. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem minden típusból van ilyen is, olyan is... én 169 centi vagyok tehát pár centivel több mint a női átlag, mégis, a mellem totál lapos, minden vagyok csak testes nem, nem csak azért mert sovány vagyok hanem úgy ámblokk vékonycsonyú és karcsú, ahogy pl anyukám is aki csak 3-4 centivel kisebb. Ez szerintem genetika... A fiúknál is csomó iszonyatosan vékony csontozatú magas srácot látni. Nem hiszem hogy a nőknél ez máshogy lenne legalábbis ilyenről még nem hallottam. Amúgy meg a kérdésben szó szerint azt írtad húsosabbak, mellesebbek, ennek nem sok köze van a csontozathoz, és amúgy szerintem egyik sem igaz, főleg ha húsosságról közelítjük meg, szerintem lazán ugyanannyi alacsony lány van aki husis mint amennyi magas...
2014. jan. 30. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, még az előző vagyok csak ez lemaradt, konkrét példát is tudok, egyik lány osztálytársam 180 fölött van, tehát hozzá képest azért jelentősen alacsonyabbnak számítok. Na, neki olyan szinten vékony a csontozata, hogy az ő lábaihoz képest az enyémek már-már masszívak és most az izomzattól vagy izomzat hiányától függetlenül értem. Szóval nem tudom, lehet sok erős csontú magasabb lányt láttál de nem jelenti azt hogy mindegyik olyan.
2014. jan. 30. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!