Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az a lanyoknal/noknel, hogy amelyik magasabb, az altalaban testesebb is?
Figyelt kérdés
Az alacsony csajok mind olyan kis picik, olyan vekony kis derekuk van, viszont a magasabbak altalaban husosabbak is, mellesebbek2014. jan. 30. 09:58
1/7 anonim válasza:
Ez nem igaz.
Ismerek egy rakás 180+ csajt aki nincs 60 kg a magasságához. Lapos mell, lapos fenék, hosszú, de kislányosan vékony lábak.
2/7 anonim válasza:
Ahogy az első válaszoló is írja! Illetve az alacsonyabbak közül is van sok húsos. Mondjuk az én párom pont magas és kicsit húsosabb (szerencsére mert így a legvonzóbb számomra) :)
3/7 anonim válasza:
Szerintem pont hogy inkább az alacsony csajok szoktak lenni húsosabbak, kövérebbek. Nekem legalábbis még nem nagyon volt szerencsés magas és emellett kövér csajhoz.
4/7 anonim válasza:
Pont ez az, az alacsonyakon jobban meglátszik minden, míg a magasakon nem.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem ugy testesek, hogy koverek(mar amelyik), hanem altalaban, mintha a csontozatuk lenne szelesebb...
2014. jan. 30. 12:17
6/7 anonim válasza:
Szerintem minden típusból van ilyen is, olyan is... én 169 centi vagyok tehát pár centivel több mint a női átlag, mégis, a mellem totál lapos, minden vagyok csak testes nem, nem csak azért mert sovány vagyok hanem úgy ámblokk vékonycsonyú és karcsú, ahogy pl anyukám is aki csak 3-4 centivel kisebb. Ez szerintem genetika... A fiúknál is csomó iszonyatosan vékony csontozatú magas srácot látni. Nem hiszem hogy a nőknél ez máshogy lenne legalábbis ilyenről még nem hallottam. Amúgy meg a kérdésben szó szerint azt írtad húsosabbak, mellesebbek, ennek nem sok köze van a csontozathoz, és amúgy szerintem egyik sem igaz, főleg ha húsosságról közelítjük meg, szerintem lazán ugyanannyi alacsony lány van aki husis mint amennyi magas...
7/7 anonim válasza:
Bocsi, még az előző vagyok csak ez lemaradt, konkrét példát is tudok, egyik lány osztálytársam 180 fölött van, tehát hozzá képest azért jelentősen alacsonyabbnak számítok. Na, neki olyan szinten vékony a csontozata, hogy az ő lábaihoz képest az enyémek már-már masszívak és most az izomzattól vagy izomzat hiányától függetlenül értem. Szóval nem tudom, lehet sok erős csontú magasabb lányt láttál de nem jelenti azt hogy mindegyik olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!