Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáznak érzem, hogy 18 évesen még nem volt barátom, még csak randim se! Mi a véleményetek erről?
Valljuk be, nem nagyon élek társasági életet. Van egy-két barátnőm, velük elszoktam menni ide-oda a városba, de mondjuk bulizni nem járok. Igazából elég egyhangú és unalmas, üres életet élek: délelőtt suli, délután tanulok, és max megnézek egy filmet, fb-n beszélgetek pár ismerőssel, segítek itthon a házimunkába. A hétvégéim is ilyenek, csak suli nélkül. Meg hétvégén szoktam találkozni a barátnőimmel. Tudom, hogy változtatnom kéne ezen, csak nem tudom hol kezdjem! Gondolom egy ilyen életvitel nem valami vonzó a fiúk számára. 18 éves lány vagyok egyébként. (és nem kérek privátot ismerkedési céllal, mert nem azért írtam ki a kérdést!)
Fiúk és lányok véleménye egyaránt érdekel.
hány ilyen ember van :D szürke hétköznapok. keress hobbikat, pl animézz és járj conokra xd
sportolj, vegyél egy kutyát és tanítsd stb
Köszi a válaszokat!
Kedves 10. válaszoló! Nem, nincsenek előítéleteim azokkal szemben, akik írnak nekem. De nem neten szeretnék ismerkedni, zárkózott vagyok, és a személyes, a szemtől szembeni kommunikációra kell rágyúrnom.
Én ősszel leszek 19.
Nekem se volt még semmi komoly :D
szerintem nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!