Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen levelezgetnék olyan valakivel, aki leszbikusként családos, heteroszexuális nővel össze tudott jönni komoly szerelmi kapcsolatba. Sorstársak?
19:
pont ez a baj, hogy konzervatív gondolkodású, néha mégis előbújik a valódi énje, hirtelen nyit, majd hirtelen zár. pont ezért nem is tudom lezárni. mert olyan összevissza a viselkedése.
20:
nem erőltetem, csak összekavar a viselkedése, ezért húzódik a dolog, ezért sem tudom lezárni. nyit-zár összevissza, jön-szalad . ez megy évek óta. nem merek nyíltan beszélni. csak levélben merem írni, hogy nem múlik a hiánya. személyesen meg se merek mukkanni. ő meg konzervatív, ha személyesen talizunk, csak vibrálás van, meg klassz beszélgetés, a végén meg hebegés, habogás.
- hát, örülök, hogy találkoztunk.
- hát igen, én is
- hát akkor
- hát akkor
- akkor...
egyébként az igaz, hogy valóban azt érzem, az az igazi ok, amiért nem alakul semmi, mert beszari vagyok, és nem merek őszinte lenni. így van, ez tény. pedig tudja rólam, ez pár éve már kiderült, mégsem zárkózik el, lehet h valóban csak lépni kéne. én bevallom őszintén, hogy amikor a másik kérdésfeltevésemben azt írtam hogy húszas vagyok, annak is a legvégén, az kamu volt. tegyél rá egy tízest. annyit írtam, amennyinek mások látásra mondanak. nem fogok lekattanni róla, mert nem is tudok, a kapcsolatunk is egyre jobb, azt bánnám meg, ha nem próbálnám meg. megírom hogy fog alakulni, Valentin nap lesz két hét múlva, talizni ugyan nem fogunk, de egyértelműbb leszek mint valaha...
21:
DE jó, végre valaki, aki sorstárs! Nagyon örülök neked! Írhatnál privit ha kedved!
23!
Nem is tudod mennyire örülök neked! Úgy érzem, végre megkaptam azt a tanácsot, amire annyira vártam. Végre lesett, lépnem kéne végre. Nagyon köszönöm! Ha van kedved privátba is írni, örömmel veszem!
Szia! nem olvastam az eddigi válaszokat, remélem nem írok nagy baromságot...
Én 25vagyok, a barátnőm 33. Neki már lassan 15. éve van párkapcsolata egy sráccal, nem valami házasság és gyerekcentrikusak. Mi ötödik éve lesz az idén nyáron, hogy együtt vagyunk. Messze lakunk egymástól, 200-220km-re. eleinte úgy tudtunk heteket, másfél heteket együtt lenni, hogy ez volt a kifogásunk, hogy egy nap lenne az út, és így nem lenne értelme elmennünk egymáshoz. Úgy mutatkoztam, mutatott be az ismerőseinél, a barátjának, a családjának, mint egy szimpla barátnője. Nincs ilyen ismerőse aki a lányokat szeretné, igazából fel sem jön ilyesmi téma, hisz elvileg sem Ő, sem én nem vagyunk azok... Lassacskán megtanultunk ezzel együtt élni, amikor csak lehet együtt alszunk, minden lopott pillanatot kihasználunk :)
Persze vannak viták, féltékenykedések, ha egy új embert megismer egyikünk :) Most itt lakom vele/velük a munkám miatt.
Borzasztó szerelmesek voltunk egymásba az elején, öröm visszagondolnom rá, mint a filmekben, komolyan mondom olyan volt, egyszerűen szárnyaltam, ha csak eszembe jutott. Ez így mára már lejjebb csendesedett sajnos, de ez így is van rendjén szerintem, hisz nem lehet mindig olyan bolond az ember, mint az első egy-két évben... :/
De van valami konkrét kérdésed?
Szia 25!
De örülök neked! Persze van kérdésem! Írhatok privit? Írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!