Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen levelezgetnék olyan valakivel, aki leszbikusként családos, heteroszexuális nővel össze tudott jönni komoly szerelmi kapcsolatba. Sorstársak?
Képzeld van aki későn veszi észre, vagy később lesznek hajlamai.
Kérdező, szerintem hagyd figyelmen kívül a válaszait...
16: évek óta szeretem, sajna nem csak úgy kiszúrtam magamnak, nem akarom tönkretenni, ezért kussolok tapintatosan évek óta. de mivel tudom hogy nem vagyok neki közömbös, ezért kéne a tanács. ha közömbös lennék számára, nem számítana semmi tanács, senki részéről, úgy is halott ügy lenne. persze jó lenne úgy intézni, hogy senki ne sérüljön, nem akarok másnak rosszat (magamnak se) :( köszi a hozzászólást!
17: igen kiírtam már hasonló kérdést, de az nem jól sült el, mert senki nem adott tanácsot, mindenki csak abba kötött bele, hogy szeret-e engem, honnan tudom, ki mondta, mikor mondta... szóval kénytelen voltam kiírni, hogy tényleg választ kapjak. sajna itt is kezdődött rögtön a belekötést, hogy kit nevezünk heteronak meg stb. egyébként az igazi kapcsolat alatt tényleg bujkálást értettem. Az "igazi" szóval arra céloztam hogy nem csak szex, nehogy olyan kommenteket kapjak, hogy igyatok sokat este, utána könnyebb ágyba bújni vele. sajna egyáltalán nem vagyok szabad gondolkodású, ezért is lapítok kussolva a fűben már évek óta, nehogy galibát okozzak, annak ellenére, hogy látom hogy nem vagyok közömbös. úgy akarom intézni, hogy ne váljon el miattam. csak akkor írnám ki még egyszer, ha megint nem kapnék választ, de most úgy látom, a 13-as személyében talán végre sikerül hiteles forrásból tanácsokat kapni. az igaz, hogy minden ember élete, története más, de azért mégis tudunk egymásnak tanácsokat, ötleteket adni, segíteni, különben ez a fórum sem létezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!