Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írt vissza? Lehet, hogy kudarcot vallottam?
A minap írtam ki ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__532..
A lényeg annyi volt, hogy hétfőn vizsgán voltam felügyelni, és megtetszett egy lány, akinek lelestem a nevét a dolgozatáról, utána váltottunk pár szót, mosolygott, nevetett, engem is kérdezgetett stb., és úgy éreztem, hogy szimpatikus vagyok a számára. Tegnap este írtam neki, és megjelöltem ismerősnek. Visszaigazolt, és láttam, hogy reggel elolvasta a levelemet, de nem írt vissza semmit. Lehet, hogy dolga volt, nem tudom, de őszintén szólva kicsit tartok attól, hogy beégtem, vagy nem jövök be neki, vagy ilyesmi. Nem akarok megint ráírni, hogy ne legyek túl nyomulós, meg ha azért nem írt vissza, mert lejárattam magam, akkor csak még nagyobb hülyének nézne. Mennyi időt érdemes várni az esetleges válaszra? Nem tudom, mitévő legyek, és nem szeretnék ciki helyzetet, és fogalmam sincs, hogyan tudnám kideríteni, hogy esetleg bejövök-e neki. Tudom, hogy hajlamos vagyok túl sötéten látni a dolgokat, de gyakorlatilag csak kudarcaim voltak, és általában az ilyen gondolatok jönnek elsőként felszínre.
Az a gond, hogy lényegében véve semmi se jön össze soha, nincs semmi, amiből tudnék építkezni, még csak szerencsém sincs, hogy abból a sok lányból legalább egy lett volna, akivel több is kialakulhatott volna. És ezt viselem r*hadt nehezen, miközben nem egy olyan srácot ismerek, akik pl. szakítanak a barátnőjükkel, de egy hét múlva ott a következő (és még a kapcsolat során is nem egyszer félrek*rnak). Nem ők a követendő példa, csak fáj, hogy ha vért izzadok, akkor se találok senkit, mert nincs szerencsém. Amúgy meg nem akarok pesszimista lenni, de szerintem ti is tudjátok, hogy mennyi esély van másokkal összefutni egy egyetemen. Ő minoros, tehát más tanszékre jár, csak felvette ezt a bizonyos tárgyat, nekünk meg kéthetente egy napra vannak tömbösítve a tárgyaink, szóval ilyen szempontból elég kicsi az esélye annak, hogy véletlenül összefussunk.
Mondjuk arra is gondoltam, hogy próbára akar ezzel tenni, hogy hajlandó vagyok-e érte küzdeni, de ki tudja. Meg az az érdekes, hogy a barátjára hivatkozott, hogy "ő" nem szívesen venné, ha mi találkoznánk, de a lány meg elvileg beszélgetne velem, annak ellenére, hogy tudja, én másképp gondolok rá. Én nem feltétlenül érzem úgy, hogy a lány lenne elutasító. Hiszen gondoljátok bele magatokat a helyébe: ír nektek egy srác, aki elmondja, amit kell. Ti hogyan reagálnátok? "Van barátom, úgyhogy maradjunk ennyiben", vagy valami hasonló, egyértelműen leépítő szöveg. Lehet, hogy túlagyalom a dolgot, de szerintem három eset lehetséges: 1. Mivel amúgy is kicsi az esélye annak, hogy összefussunk, így nyugodtan megígérhette a beszélgetést. Plusz talán úgy gondolja, hogy ezek után már nem fog nekem tetszeni, ha találkozunk is. 2. Talán nincs barátja, csak esetleg bizonytalan, vagy nem tudom. 3. Van barátja, de akkor meg miért nem hajt el egyértelműen a francba? Titeket - ha párkapcsolatban élő lányok lennétek - nem zavarna, hogy egy olyan sráccal kommunikáltok (ráadásul ti ajánljátok fel), aki bevallotta, hogy nem vagytok közömbösek a számára? Nem inkább elkerülni akarnátok? Mondjuk lehet, hogy tényleg csak haverkodna, de ha lány lennék, és lenne barátom, akkor nem feltétlenül írnék olyasmit egy ilyen srácnak, hogy beszélgethetünk alkalomadtán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!