Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem írt vissza? Lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írt vissza? Lehet, hogy kudarcot vallottam?

Figyelt kérdés

A minap írtam ki ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__532..

A lényeg annyi volt, hogy hétfőn vizsgán voltam felügyelni, és megtetszett egy lány, akinek lelestem a nevét a dolgozatáról, utána váltottunk pár szót, mosolygott, nevetett, engem is kérdezgetett stb., és úgy éreztem, hogy szimpatikus vagyok a számára. Tegnap este írtam neki, és megjelöltem ismerősnek. Visszaigazolt, és láttam, hogy reggel elolvasta a levelemet, de nem írt vissza semmit. Lehet, hogy dolga volt, nem tudom, de őszintén szólva kicsit tartok attól, hogy beégtem, vagy nem jövök be neki, vagy ilyesmi. Nem akarok megint ráírni, hogy ne legyek túl nyomulós, meg ha azért nem írt vissza, mert lejárattam magam, akkor csak még nagyobb hülyének nézne. Mennyi időt érdemes várni az esetleges válaszra? Nem tudom, mitévő legyek, és nem szeretnék ciki helyzetet, és fogalmam sincs, hogyan tudnám kideríteni, hogy esetleg bejövök-e neki. Tudom, hogy hajlamos vagyok túl sötéten látni a dolgokat, de gyakorlatilag csak kudarcaim voltak, és általában az ilyen gondolatok jönnek elsőként felszínre.

2014. jan. 31. 21:35
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
#9: Akkor írjam neki konkrétan azt, hogy megtetszett, és lelestem a nevét? Amúgy tényleg nem tudom, bejövök-e neki, bár visszaigazolt, szóval ha abszolút nem akarna velem kommunikálni, akkor szerintem függőben hagyott volna.
2014. jan. 31. 21:59
 12/39 anonim ***** válasza:
Írd meg neki, hogy reméled jól sikerült a vizsgája és mivel múltkor a vizsga után jót beszélgettetek és szimpatikusnak találtad ha két vizsga között/után van valamennyi szabadideje szívesen találkoznál vele újra és folytatnád a múltkori beszélgetést. Hajrá!
2014. jan. 31. 22:02
 13/39 anonim ***** válasza:

Nézd... lehet, hogy átfutott az agyán, hogy bejössz neki, de azon agyal, hogy "mi van ha mégsem?". És akkor neki is ciki, ha úgy reagál. Vagy nem jössz be neki. Vagy van pasija. Ezek a lehetőségek vannak. Ha nem próbálkozol, sosem tudod meg.

Szerintem írd meg, amit írtál, max. elutasít. És akkor mi van? Összedől a világ? Szerintem nem! Minden ismerkedésben van kockázat, de ha nem vállalod, akkor siker sincsen!

2014. jan. 31. 22:03
 14/39 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek (illetve mindenkinek).
2014. jan. 31. 22:23
 15/39 A kérdező kommentje:
#13: Tudom, hogy talán ő is bizonytalan, csak én úgy gondoltam, hogy abból esetleg sejtené, hogy érdekel, hogy "nyomoztam" utána. Ezért is várnék valamilyen "jelre". Amúgy nem tudom, van-e barátja, nem hinném, meg inkább kicsit csendesebb típusnak tűnt elsőre, bár ki tudja. Az előfordulhat, hogy nem jövök be neki, de volt egy olyan érzésem, hogy szimpatikusnak talál, amikor beszélgettünk. Vagy esetleg zavarhatná a távolság, nem tudom, nem egymás szomszédjában lakunk.
2014. jan. 31. 22:28
 16/39 anonim ***** válasza:

Persze, ha bejön a srác, minden okés, nem "fura", hogy lelesi a neved, aztán megkeres Facen. Viszont ha egy számodra egyeltalán nem vonzó srácról van szó, máris más a helyzet.

Én a helyedben írnék neki, megmondanám hogy tetszik, és elhívnám valahova, aztán kiderül te melyik kategóriába esel. Mit veszíthetsz?

2014. jan. 31. 22:29
 17/39 anonim ***** válasza:
9-es vagyok megint , igen egyet kell értenem a 16-sal, ha nem jössz be neki akkor elsülhet visszájára is ,de jelezted a leírásban , hogy úgy vetted észre szimpatizál veled, tehát szerintem érdemes még egy üzenetet írni, nem veszthetsz semmit :)
2014. jan. 31. 22:46
 18/39 A kérdező kommentje:
#16: Bizonyos szempontból semmit nem veszíthetek, csak nem szeretnék több kudarcot. Tudod, amikor megpróbálok elhívni valakit, rendszerint kiderül, hogy nem "úgy" néznek rám, pedig szerintem nem vagyok olyan iszonyatosan csúnya.
2014. jan. 31. 23:09
 19/39 anonim ***** válasza:

Tudom mire gondolsz, én is voltam hasonló helyzetben. Ez mindenkivel megesik, többször, mint gondolnád. :)

Úgy fogd fel, hogy nem veszítettél semmit, viszont tapasztalatot nyertél.

#16-os voltam.

2014. jan. 31. 23:46
 20/39 anonim ***** válasza:

Nézzük csak, jelenleg mi a helyzet? Kezdeményeztél, nem reagál. Nem tudod, hogy miért. Ez úgy fog lecsapódni, hogy kudarcot vallottál, és nem tudod miért... leírod magad, hogy félreértetted a jeleket, hogy nem jössz be neki sem, és nem tanulsz semmit az esetből, csak "nyersz" egy kudarcélményt, ami visszafog a későbbi próbálkozásoktól.

Ellenben ha nyíltan kezdesz el kommunikálni, és ő is nyíltan válaszol, kiderülhet, hogy

a.) van nála esélyed

b.) nincs esélyed, mert mondjuk van barátja, vagy épp halálosan szerelmes valakibe - vagyis nem veled van a gond, csak éppen nem illesz a képbe

c.) nem vagy az esete, mert ő a magas, szőke, kékszemű, izmos pasikra bukik kizárólag - ekkor megint csak kiderül, hogy nem veled van a gond, hiszen nem lehetsz mindenkinek az esete (már ha nem vagy magas, szőke, kékszemű, izmos :) ).

Tehát szerintem semmit nem veszíthetsz. A kudarcokból is lehet ám tanulni, ha megfelelően kommunikálják!

2014. febr. 1. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!