Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiúk ugyan velem beszélgetnek, tíz perc múlva viszont a barátnőmmel kavarnak? 17L

Figyelt kérdés

Példának a múlt hétvégét hozom, de ez sokszor van így.

Ahogy én kinéztem: sötét, apró virágmintás, hosszúujjú, combközépig érő ruha, fekete áttetsző harisnya, fekete lakk oxford cipő, padlizsán kalap.

A barátnőm: combközépig erő, feszülős fekete ruha, az oldala kivágott, fekete áttetsző harisnya, szegecses balerina, hozzá passzoló ékszerek.

Oké, hogy ő kihívóbban öltözik, de például kinn dohányzom a sráccal, visszamegyünk, odajön a barátnőm hogy jéé téged kerestelek, és azon kapom magam, hogy ő már a sráccal táncol és csókolóznak. Majdnem minden bulin, ahova vele megyek, ez történik.

Miért? Az önbizalmamat ez eléggé hazavágja...

(itt nem diszkóról van szó, alternatív zenés klub)

17L

2014. jan. 31. 21:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
pontosan 5kilóval vagyok nehezebb nála, és ő többet dohányzik nálam.
2014. jan. 31. 21:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Más a kisugárzása valószínűleg. Ez az a dolog, ami mindenkiben más, és ami a különbség lenne, ha lenne egy tökéletes ikertestvéred, aki mondjuk teljesen más személyiség (ami nem nagyon fordul elő, de mindegy, csak így magyarázom most).

Nekem például számít a lány mozgása, mivel szerintem a személyiségére is látok utalásokat rá. Az önbizalom nagyon szexi tud lenni pl.

Lehet, hogy veled könnyű beszélgetni, de ő meg "érdekes", az ő jelei (amik a legtöbbeknél nem is tudatosak már) beindítja a férfiak másik "agyát"...

Nem szó szerint értem az érdekest. Tehát, hogy te unalmas vagy. Hanem hogy úgy viselkedik, hogy vonzza a tekintetet. Erről lehet, hogy nem is tud. Ez a testre hat legfőképpen.

2014. jan. 31. 21:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Még az előzőhöz: ez a tulajdonság egyébként nem erény szerintem. De persze attól függ, hogy mit szeretnél.
2014. jan. 31. 21:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, hogy bulikon van így...ha például egy kiállításmegnyitó van, vagy hasonló esemény, akkor több figyelmet kapok ellenkező nem irányánól.
2014. jan. 31. 21:55
 15/17 anonim ***** válasza:
ez a leírás...tejóisten? Mondd meg őszintén kérlek, ha nem tudom mi az a különbség az oxford cipő és a sima között illetve a padlizsán kalapot nem ismerem az az én szégyenem? És attól függ, ha valamelyikőtöknek Anna a neve...
2014. jan. 31. 22:25
 16/17 A kérdező kommentje:

Egyikünk sem Anna...

Az oxford egy elegánsabb, fűzős cipőfajta, a kalap pedig padlizsánszínű, azaz sötétlila

2014. jan. 31. 22:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk AZ oxford van akinek marha bénán áll..
2014. jan. 31. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!