Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiúk ugyan velem beszélgetnek, tíz perc múlva viszont a barátnőmmel kavarnak? 17L

Figyelt kérdés

Példának a múlt hétvégét hozom, de ez sokszor van így.

Ahogy én kinéztem: sötét, apró virágmintás, hosszúujjú, combközépig érő ruha, fekete áttetsző harisnya, fekete lakk oxford cipő, padlizsán kalap.

A barátnőm: combközépig erő, feszülős fekete ruha, az oldala kivágott, fekete áttetsző harisnya, szegecses balerina, hozzá passzoló ékszerek.

Oké, hogy ő kihívóbban öltözik, de például kinn dohányzom a sráccal, visszamegyünk, odajön a barátnőm hogy jéé téged kerestelek, és azon kapom magam, hogy ő már a sráccal táncol és csókolóznak. Majdnem minden bulin, ahova vele megyek, ez történik.

Miért? Az önbizalmamat ez eléggé hazavágja...

(itt nem diszkóról van szó, alternatív zenés klub)

17L

2014. jan. 31. 21:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

1. azt a padlizsán kalapot hanyagold...

2. a barátnőd már bocs, de r_banc.

2014. jan. 31. 21:31
 2/17 anonim ***** válasza:
amúgy, kép? esetleg, privátban? könnyebb lenne válaszolni.
2014. jan. 31. 21:32
 3/17 anonim ***** válasza:
Kuldj kepet legyszi!
2014. jan. 31. 21:34
 4/17 anonim ***** válasza:
pech, lehet benned a barátot látják a lány helyett v pássz.... én mondjuk nem szoktam ezt csinálni, de azért érdekelne h hogy nézel ki ... ;)
2014. jan. 31. 21:34
 5/17 anonim ***** válasza:
Nagyobb a melle a barátnődnek?
2014. jan. 31. 21:37
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem nagyobb:D
2014. jan. 31. 21:37
 7/17 A kérdező kommentje:
a padlizsánlila kalapom pedig olyan király, hogy előbb a halál, mint hogy kidobjam.:)
2014. jan. 31. 21:39
 8/17 anonim ***** válasza:
Kövérebb vagy nála?
2014. jan. 31. 21:41
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha ő nem bagózik, akkor ne csodálkozz.
2014. jan. 31. 21:42
 10/17 anonim ***** válasza:
enniyre jó az a kalap?:D képet róla. nekem is van egy olyan. szöszölődős. de király.
2014. jan. 31. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!