Mit tegyek? Ha kivasalom a hajam, pár perc múlva vissza áll ugyan olyanra, mintha ki se lenne egyenesítve.
Figyelt kérdés
Próbáltam már waxszal, zselével és hajlakkal is tartósítani, de egyik sem vált be. Tartós hajegyenesítés drága és nagyon roncsolja a hajat, azt nem vállalom be. Tanácsok? A válaszokat előre is köszi!:)2011. aug. 27. 20:27
1/5 anonim válasza:
Vagy rossz a hajvasalód,vagy ilyen a hajtípusod. Nekem sajnos az utóbbi :( Nekem sem látszik meg :(
2/5 A kérdező kommentje:
Remington márkájú, a fodrászom javasolta!
2011. aug. 27. 20:30
3/5 anonim válasza:
Én is ugyanígy járok...
A hajvasalóm is Remington, és 1 óra elteltével nem is látszik hogy ki van vasalva, pedig általában 10 percig vasalom.
Nekem se vált be semmi...ilyen a hajtípusunk...:(
4/5 anonim válasza:
ne vasald és kész, ha erőlteted és sokat vasalod, tönkremegy a hajad...
5/5 anonim válasza:
Velem is ez volt, de nálam a hajvasaló "hibája" volt. Aztán vettem egy Bellissima-t, és ezzel gond nélkül bírja több napon át is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!