Kivasalom a hajam de mindig vissza kunkorodik mit csináljak vele?
Hát.. nem tudom,hogy szoktál-e a hajadra hajvasalás előtt hajhabot rakni.. ha nem akkor azt próbáld kii.. és ha úgyse akkor esetleg még után na rakj rá hajlakkot is..
Nekem egyenes a hajam eredetileg.. de nekem ez ugyanígy van a begöndörítéssel.. nekem is nagyon hamar kimegy belőle a göndörség./= szóval ha ez sem válik be akkor nem tudom,hogy mit csinálj./= mert éniss ezeket szoktam csinálni,hogy hajhab aztán hajlakk de ugyse nagyon maradmeg nekem...: S de sok sikert . ! : ))
nekem is ilyen:D vagy ha ne adj isten nem száratom be hajmosás után csak hagyom akkor olyan göndör lesz mintha csináltattam volna...sajnos.
Azért néha tetszik:D
de a lényeg, hogy a haj akkor hajlamosabb göndörödésre/hullámosodásra, ha ferdén van pl levágva (tehát a hajvég).
Nekem is hullámos hajam van, és vasalom.
Én 180°-on szoktam és használok ilyen védő zselét hajvasaláskor. Ez segít, hogy ne göndörödjön vissza.
2000 forint volt egy fodrászkellékesnél, de szerintem megérte. Ja, és segít a haj tartós egyenességéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!