Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kivasalom a hajam de mindig...

Kivasalom a hajam de mindig vissza kunkorodik mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
úgyértem hogy mit csináljak vele,hogy egyenes maradjon?
2011. júl. 28. 12:33
 1/6 anonim válasza:
100%
semmit:D nem tudsz semmit sem.Hagyd göndören vagy hullámosan:)
2011. júl. 28. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. nem tudom,hogy szoktál-e a hajadra hajvasalás előtt hajhabot rakni.. ha nem akkor azt próbáld kii.. és ha úgyse akkor esetleg még után na rakj rá hajlakkot is..

Nekem egyenes a hajam eredetileg.. de nekem ez ugyanígy van a begöndörítéssel.. nekem is nagyon hamar kimegy belőle a göndörség./= szóval ha ez sem válik be akkor nem tudom,hogy mit csinálj./= mert éniss ezeket szoktam csinálni,hogy hajhab aztán hajlakk de ugyse nagyon maradmeg nekem...: S de sok sikert . ! : ))

2011. júl. 28. 12:38
 3/6 Hailey13 ***** válasza:
100%

nekem is ilyen:D vagy ha ne adj isten nem száratom be hajmosás után csak hagyom akkor olyan göndör lesz mintha csináltattam volna...sajnos.

Azért néha tetszik:D

de a lényeg, hogy a haj akkor hajlamosabb göndörödésre/hullámosodásra, ha ferdén van pl levágva (tehát a hajvég).

2011. júl. 28. 12:40
 4/6 A kérdező kommentje:
engem nem zavarna ha hullámos lenne de még az se,hanem a vége kikunkorodik és nagyon zavar:S köszönöm a válaszokat még jöhetnek:D
2011. júl. 28. 12:56
 5/6 anonim válasza:
100%
Esetleg magasabb hőfokon, jobb minőségű vasalóval (habár nem tudom neked milyen van), miközben szárad fésüljed és sok rétegben vasald, ne egyszerre. És egy picit döltsd befele a vasalót, ne egyenesen húzd végig a hajadon. Amúgy szerintem mindenki, aki vasalja a haját ezel a problémával küzködik.
2011. júl. 28. 13:45
 6/6 anonim válasza:
100%

Nekem is hullámos hajam van, és vasalom.

Én 180°-on szoktam és használok ilyen védő zselét hajvasaláskor. Ez segít, hogy ne göndörödjön vissza.

2000 forint volt egy fodrászkellékesnél, de szerintem megérte. Ja, és segít a haj tartós egyenességéért.

2011. júl. 29. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!