Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kivasalom a hajam, de beérek...

Kivasalom a hajam, de beérek a suliba, teljesen hullámos, miért?

Figyelt kérdés

Reggel kb. 10 percig vasalom a hajam...30 perc után a suliban vagyok, és a hajam hullámos lett!!

Mit tegyek? Miért van ez?

2011. aug. 24. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ismerős.. Ha párás az idő én is így vagyok vele.. Próbáld meg fésűvel vasalni, mint ahogy a fodrász. Nekem az bevált úgyahogy.
2011. aug. 24. 18:11
 2/8 anonim válasza:
nekem is ez volt régen amikor még egészséges volt a hajam.. mára már olyan sokat vasaltam , hogy teljesen eltört..:( de viszont a párától már nem göndörödik be..
2011. aug. 24. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
hajlakk?
2011. aug. 24. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
ilyen a hajtipusod. Vagy rossz a hajvasalód. Én drága hajvasalóval kivasalom 10 percre rá már hullámos
2011. aug. 24. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs.. én kivasalom fürdés után amikor megszáradt, és egészen addig majdnem teljesen egyenes, amíg megint meg nem mosom (2-3 nap)
2011. aug. 24. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:

osztálytársamnak is ez volt a baja, próbáld lefixálni, és hajmosásnál úgy szárítani h egyenes legyen és akkor utána mész rá hajvasalóval.

hát én ha kisimítom, akkor nekem utána 2-3napig egyenes marad.

2011. aug. 24. 20:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hajlakkal az a bajom, hogy attól úgy látszik a hajam, mintha zsíros lenne. :/

Remington hajvasalóm van, sajnos úgy gondolom a hajtípusom nem jó. :/

Párában is hullámos lesz, és még most is, ilyen jó időben.

2011. aug. 24. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbálj ki vmi más hajrögzítőt. pl. nekem Avonos van, és nagyon jó :) nem tűnik tőle zsírosnak a hajam
2011. aug. 25. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!