Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ugy érzem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ugy érzem hogy mindig csak kiröhögnek? (LENT)

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy ugy érzem nem tetszem senkinek meg hogy aki rám néz vagy pl. táncol velem csak azért csinálja hogy egy jót szórakozzon rajtam hogy milyen luzer vagyok.vagy ha egy szórakozóhelyen bulizunk a barátnőimmel és odajön egy vagy több fiú mindig ugy érzem hogy az nem miattam van hanem a barátnőim miatt.jó persze a szüleim mondják hogy igy vagyok jó ahogy vagyok de akkor is az más mintha egy idegentől hallanám.egyébként 16 vagyok és még soha nem csókoloztam és nem voltam szerelmes.lehet hogy aztmondjátok hogy na itt egy újabb bepánikolt kamasz és lehet igazatok is van de én nem akarok totál betokosodni.szóval ha tudtok önbizalomnövelő ötleteket adni azt megköszönném.
2009. dec. 5. 22:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Hogyha küldesz privátban egy képet akkor meg tudom mondani.
2009. dec. 5. 23:11
 12/13 A kérdező kommentje:
tényleg köszönöm mindenkinek
2009. dec. 5. 23:30
 13/13 anonim válasza:
100%

ne hidd azt h lúzer vagy. ez hülyeség.

Legyen egy kis egód, önbizalmad, szarjá rá hogy más mit gondol. Ha neked tetszik egy pasi, vagy ruha..., akkor vedd meg, hajcs rá, a lényeg hogy azt csináld ami neked tetszik, mások véleménye ne érdekeljen.

2009. dec. 5. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!