Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ugy érzem hogy mindig csak kiröhögnek?
(LENT)
küldjegy képet válaszolok neked
2009. dec. 5. 22:42
Igen, ha mutatsz képet én is őszinte választ adok neked. :)
2009. dec. 5. 22:44
3/13 A kérdező kommentje:
4/13 A kérdező kommentje:
legyen elég egyenlőre ennyi
ne törődj vele, lehet hogy nem is rajtad nevetnek, hanem csak beképzeled magadnak, vagy ami mégjobb, nevess velük, én is ilyen voltam 16 évesen (csak fiuba), mára megtanultam velük nevetni, és sokkal jobban érzem magam, igaz nőm még mindig nemvolt, meg annyira nagy életet nem is élek, de sokat léptem előre úgyérzem, és szeretnék mégtovább, csak nehéz, annak aki alapbol nem nyitott és ilyenei vannak mint neked, annak nagyon nehéz és ezt azok sose fogják megérteni akik úgy születtek hogy lazák és mindenre készek, ismerek ilyet, 13 és ő pont "olyan" :S, kicsit tulzásokba is esik. szal fela fejjel, hass magadra és változz amennyit tudsz, amerre tetszik, ami jólesik és még megtudod valósítani
2009. dec. 5. 22:48
nekem is voltak hasonló gondjaim régebben, én is 16 körül voltam akkor. én elmentem kineziológushoz, ő segített helyreraknom magamat lelkileg. lehet te is felkereshetnél egy szakembert. vagy csak olvass ilyen témában könyveket. kezdj bele új dolgokba, az nagy önbizalmat ad! hogy valami sikerül, meg tudod csinálni, elkezd előrefelé mozogni az életed azzal, hogy úgymond raktál fát a tűzre, elkezdtél megtanulni valami újat, ami érdekel. Csinálj valami kézműves tevékenységet, sportolj vagy táncolj, a tánc pl. nekem kifejezetten növeli az önbizalmam! vagy menj el egy agykontrolltanfolyamra vagy túrázni, amit szeretsz! vagy tanulj meg egy különleges nyelvet! hajrá!;)
2009. dec. 5. 22:49
7/13 A kérdező kommentje:
igazából értem én el sikereket csak ilyen téren nem...
Ne foglalkozz velük, ne állj be a sorba!!! Ráérsz még! Én is "kirekesztett" voltam, de felkerültem egyetemre, normális emberek közé, vannak igaz barátaim, karrierem, szerelmem. A "nevető" embereknek mam már semmijük nincsen!
2009. dec. 5. 22:56
9/13 A kérdező kommentje:
köszi jó látni hogy voltak mások is ebben a cipőben
10/13 anonim válasza:
Namarmost matematikailag definialva a szep az ami szimetrikus. Emberileg definialva a szepseg valtozo, es a tiszta szepseg belulrol fakad, egyesek szerint masok szerint nem. A lenyeg annyi hogy minden ember mas, kell hinnad abban hogy vannak emberkek akiknek tetszel csak meg nem tallalkoztal veluk vagy ha tallakoztal is vali miatt nem szolitottak le(rossz hirnev stb) magukra vessenek. A lenyeg amit meg kell tanulnod annyi hogy az onmagaval elegedett ember masok szamara is valamiert vonzo. Leny magabiztos es kiegyensulyozott, ne torodj azokkal akik kinevetnek hisz ismered a mondast az nevet igazabbol aki a vegen nevet, ez meg csak a kezdet. Ha majd az evek multan uj tarsasagban kerulsz elmesz egyetemre esetleg munkaba ugyis minden megvaltozik egesz mas emberek egesz mas szerepek legyen ez egy mentoov es adig fel a fejjel legy elegedett magaddal legy boldog es ne torodj masokkal.
ui:ket dolog van amiert az emberek kinevetik a masikat, az elsot nem ismerem a masodik pedig az mert valamit irigyelnek ez a gyakorobb ne felj onmagadot adni
2009. dec. 5. 23:05
Kapcsolódó kérdések: