Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt megemészteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt megemészteni?

Figyelt kérdés
Sok nőt ismerek aki minden újjára mindjárt 2 pasit is találan , én pedig szép , kedves , aranyos csaj létemre nem örvendek nagy népszerűségnek , aztán mikor bulizásról beszélek meg programokról , akkor mindenki azzal jön ,hogy hát igen egy pasi kell nekem , erre én meg mégjobban lelombozódok ,mert attól hogy kellene még nem lesz , mert engem minden szökőévben környékez meg valaki .

2014. jan. 31. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem megemészteni kell,hanem tenni ellene.Ha valóban szép vagy meg aranyos,kedves,egyebek,akkor simán mosolyoghatsz meg beszélgethetsz suliban vagy melóban,és máris közelebb kerülsz a megoldáshoz.Ha jó a természeted,és igényes,ápolt,csinos vagy,a kevésbé jó külső adottságaidat is ellensúlyozni tudod.
2014. jan. 31. 17:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Az a gond ,hogy nagyon zárkózott vagyok , eléggé rámenősnek kell lenni annak a pasinak akivel aztán majd alakulhat is valami . Ahogy látom a férfiakat nem éredklem túlságosan , egy-egy megnéz , mikor szépen kisminkelve , csinosan felöltözve megyek valahova , de nem szoktak közeledni . Én meg nem igazán bátorítok senkit a testbeszédemmel , nem megy , nincs hozzá érzékem vagy önbizalmam . Volt egy rövidke időszak mikor egyszerre 3-4 pasi is érdeklődött , de én a legrosszabbat fogtam ki . :(
2014. jan. 31. 17:27
 3/10 A kérdező kommentje:
A lényeg szerintem az hogy nekem igazából társoság kellene , ahol meg lehetne ismerni új ebereket , szóval inkább barátokra lenne szükségem akikkel el lehet menni szórakozni , de olyan nem igen akad . Akinek meg gyér a szociális élete az hogy is tudjon ismerkedni . Ez egy ilyen bűvös kör sajnos , amiből nem nagyon tudok kikeveredni , mert senkinek sincs ideje , mert mindenki foglalt . Harminc évesen már igazán lemaradtam az ismerőseimtől .
2014. jan. 31. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Járj el szórakozó helyekre,legyél csinos,viselkedj nőként és legyél egészségesen büszke magadra.Inkább határozottnak mondanám:) Add önmagadat,fő a magabiztosság és gondolj arra,hogy a legjobbat akarják neked szánni,ezért kicsit "megvárakoztatnak":)

Ha pozitív és boldog vagy akkor jobban magadhoz tudod csalogatni a fiúkat a tekinteteddel,mosolyoddal.Hajrá!:)

2014. jan. 31. 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudok mást tanácsolni,mint hogy nézz körül a környezetedben.Ha mondjuk mész reggel dolgozni,és kedvesen mosolyogva odaszólsz a mogorva portás bácsinak,hogy Szép jó reggelt,az már valami.Neki is jól esik,ha nem is mutatja,a te önbizalmadnak is jót tesz.Vagy elmész napközben egy kávéért,ahol teszem fel,egy helyes srác áll a pult mögött.Köszönsz neki,és megkérdezed,hogy telik a napja.Ez már egy kontakt.Kis lépésekkel lehet önbizalmat növelni.Én is zárkózott kis különc voltam sokáig,aztán mikor elkerültem dolgozni,kinyíltam,és a világ is kinyílt előttem.Olyan pasijaim voltak,mint a világ.Bízz magadban!
2014. jan. 31. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Könnyedén! Nem foglalkozol vele..

Én is ezt csinálom!

2014. jan. 31. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:

ez van velem is...nézem hogy iszonyú csúnya és alaktalan nőknek van pasijuk,nekem meg nincs...és nem is akad sűrűn jelölt. vagyis nálam úgy van,hogy sok olyannak tetszem,akik nekem nem:D

de más társaságban annyi helyes van(arra is volt példa hogy helyes volt a srác, de más miatt nem jöttem össze vele) csak az nem az én társaságom,mert nem találok ilyet,mert sehova nem megyek..nem is bulizom,mert nincs kivel. úgy utálom ezt, úgy érzem annyi mindenről lemaradok....:(

2014. jan. 31. 18:11
 8/10 A kérdező kommentje:

Jókor írtam ki ezt a kérdést , jók a hozzászólások . :) Puszika nektek drágáim ! (ezt most azért is írtam ,mert úgy is érzem , mert jók a visszajelzések , amúgy most ilyen kis pozitív próbálok újabban lenni , de nem játszom meg magam , azt nem szeretem , ha mondok valami szépet vagy dicséretet , azt őszintén is gondolom ,nem szeretetem a képmutatást ) .

Most épp nem dolgozom , amikor meg dolgoztam akkor is valhogy nem sokszor tudtam hatást elérni a férfiaknál ,mert persze csak az is elég ha látom ,hogy tetszem . Voltak olyanok akikkel cseverésztem meg ugrattam őket , de nem tudtam semmit kihozni belőlük és olyankor olyan semminek tudtam magam érezni , mert nem tudom elérni ,hogy rámnézzen , mosolyogjon és lássam ,hogy vonzónak tart .

Akarom is a figyelmet meg néha kicsit be is rezelek . De ha megyek valahova és jól érzem magam a bőrömben , akkor mosolygok a férfiakra is meg cseverészek is és mivel jól árzem magam éppen a bőrömben azt gondolom ,hogy majd ők is vonzónal látnak ,de nem sokszor kapok visszajelzést sajnos .

2014. jan. 31. 18:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát igen a nagy gond ,hogy nincs kivel bulizni menni . Itthon senyvedek mikor úgy benne a csipőmben a bugi és nem is feltétlenül ismerkedni mennék ,hanem csak tánvcolni , jól érezni magam , de itthon kell unatkoznom .
2014. jan. 31. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
teljesen megértelek. hány éves vagy? hol laksz, bulizzunk együtt:DD
2014. jan. 31. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!