Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők/lányok! Hogy lehet ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok! Hogy lehet ezt "megemészteni"?

Figyelt kérdés

A párom előttem nagy nőcsábász volt. Mindenkinek húzta az agyát és csak arra ment, hogy megfektesse őket(persze a lányok azt hitték kialakulhat több is). Miután én képbe jöttem teljesen leállt és viszonylag teljesen megszakított a kapcsolatot az efféle lánykákkal. Amikor kiderült, hogy komoly kapcsolata van, rögtön én voltam az aki elvette tőlük illetve ugyanúgy próbálkoztak nála mintha nem lennék. Persze ez nem sikerült, figyelmen kívül hagytam és a párom se foglalkozott velük. Aztán jött a kedveskedés, azt is fegyelmen kívül hagytuk.

1 éve tart a kapcsolatunk, már együtt lakuk és még most is van, aki próbálna kettőnk közé állni. Van amikor kiborulok teljesen, hogy hihetetlen milyenek lányok vannak a világon. Sosem találkoztam ennyi rossz indulatúval.. Miért nem örülnek annak, hogy akit annyira bálványoznak boldog? Miért nem tudtak odajönni, hogy szia, örülök, hogy megismerhettelek..?

Még egy kicsit nehéz túl tennem magam ezeken, ebből adódóan nem is nyíltam meg 100%-osan a barátom előtt(nagyon szeretem).

Ti mit tennétek, hogy teljesen elengedjem magam és olykor ne legyek görcsös? A szex sem megy zökkenőmentesen, ugyanis ha néha belegondolok milyen gusztustalanokkal állt össze elmegy a kedvem az egésztől...:S

Köszi, hogy elolvastátok! Kérlek értelmes válaszokat írjatok! 23/N

2011. szept. 20. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Elküldeném egy teljes körű kivizsgálásra, így nyugodt lennék a szex terén. A többivel meg ne foglalkozz.
2011. szept. 20. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:

hát nem egyszerű...de ha szereted és megbízol benne nem kéne ezen görcsölnöd.

mond meg a barátodnak,hogy neked nem tetszik,hogy továbbra is flörtölnek vele,ráadásul veled bunkók.neki kell a lányokra szólnia hogy állítsák le magukat.vajon eddig miért nem tette?nyilván élvezi,ha 'körül rajongják' ez lehet hogy idővel elmúlik,lehet hogy nem.

ami volt,elmúlt.előre kell nézni.kit érdekel mit csinélt régen,ha most veled van és csak te vagy neki.

2011. szept. 20. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Barátom volt hasonló helyzetben. Álompárnak tűntek, aztán jöttek a gyerekek és ugyanúgy dugta a csajokat akiket nem érdekelt, hogy családos ember. Együtt maradtak de kívülről nézve pokoli az életük.
2011. szept. 20. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én büszke lennék a helyedben. Bár nekem lennének olyan ellenségeim, akik ha beleszakadnak sem tudnak ártani, csak magukból csinálnak hülyét.
2011. szept. 20. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyen ribanc pasival nem is állnék szóba. ez sosem fog megváltozni.
2011. szept. 20. 16:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sok hasznosat kaptam!:-)
2011. szept. 21. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!