Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiús lány - taszító?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiús lány - taszító?

Figyelt kérdés
Bővebben: utálom a rózsaszín, csilli-villi cuccokat, a tűsarkút, nem érdekel a divat, nem nyávogok, satöbbi. Általában farmerban és nagyobb pulcsikban járok (zenekaros, ilyesmi), a s*ggem nincs ki semmiből. Egyébként nem viselkedem úgy, mint egy fiú, szóval van egy érzékeny oldalam is (ezzel nem azt mondom, hogy egy fiú nem sírhat vagy ilyesmi, mielőtt még valaki leszólna :D), lehet velem normálisan beszélni, akármiről. Szóval inkább külsőre nem vagyok az a plázap*csa. :D (ezt sem általánosításnak szántam. :D)
2009. dec. 5. 19:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajna kevés az ilyen lány, ettől nem leszel fiús, csak normális, szerintem. Egyátalán nem taszító, az alapján, ahogy leírtad magad.
2009. dec. 5. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

magam is ilyen vagyok, rengeteg ilyen lányismerősöm van, és egyiknek sem voltak ezért problémái, szóval egyáltalán nem baj :)

20/L

2009. dec. 5. 22:57
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

Nincs gáz ezzel,de én azt mondom,hogy keverjük a kettőt,legyen benne nőiesség és fiússág is:)Tudjon hozzászólni a srácok témáihoz,lóghasson velük,de adjon magára és mutassa meg a nőies mivoltát:)És persze az,h okos és mellé szép sokat dob:)

Jó csaj vagyok,de sztem ez fontos:)

2009. dec. 5. 23:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretjük a plázap*csákat errefelé :)

Komolyabbra térve, inkább egy olyan lány, mint te, mintsem egy plázap*csa.. :)

2009. dec. 5. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
én is ismerek egy úgy mond fiús lányt és hát jó csaj meg minden rendes is :D és ő neki is vannak zenekaros cuccai xD
2009. dec. 6. 01:28
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nincsen szakállad/bajszod akkor nincs vele semmi baj XD
2009. dec. 6. 13:09
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
Légy nyugodt, ez normális. Azért a fiús cuccok között is van ami finomabb nőiesebb, ezeket hord. Remélem szép cicid van, mert az fontos, hogy húzd ki magad, ne szégyeld a cicidet, légy büszke arra aki vagy. Kifejezetten izgató, ha egy fiús külső alatt egy igen csak nőies formát sejtünk. 52 F
2009. dec. 6. 16:43
 18/19 anonim ***** válasza:
36%
rövid hajad van-e? mert ha igen, akkor felejtős vagy, amúgy meg nem gond :)
2009. dec. 6. 16:53
 19/19 anonim ***** válasza:
36%
szerintem nincs semmi baj a fius lányokkal,de azért néha nem ártanna egy kis nöisebb vonalat felvenni,és megmutathatnád,h igenis te egy gyönyörü lány vagy.én hol sportosan,hol nöiesen öltözöm, sminkelem is magam eléd szépen mindenki dicsér.plázáson nem öltözöm mert nincs rá kerettem meg a férfiak sem kedvelik... de azért egy nö legyen nö ezt majd meg tudjátok ha 20 felül lesztek... white angel
2009. dec. 10. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!