Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a pasik szerint nagyon taszító ha egy lány szeplős?
23 éves lány vagyok, mára már leküzdöttem a tudatot hogy mindenki azért bámul, hogy fúú szeplős vagyok, már nem zavar annyira, de sokszor elgondolkozok, hogy amikor rám néz egy srác az az első amit meglát hogy szeplős vagyok és ez milyen gáz...?!
Persze az eddigi barátaim, vagy azok a fiúk akiknek bejövök ezt is elfogadják én tudom, de valahogy még mindig zavar...és sztem ez így is marad!!!:(
Dehogy visszataszító.
Szerintem tök aranyos tulajdonsága egy csajnak hogy szeplős... és ha még vörös is a haja... akkor hűha... szerintem emiatt nem kell aggódnod, ezzel nem ijesztesz el senkit és ha valakit mégis akkor jobban is jártál
Húú...hát nem is számítottam ilyen válaszokra!
Tényleg köszi!!!El sem hiszitek milyen jól esett!!:)
Eszembe fog jutni ezekután mindig amit írtatok;) és így állok a dolgokhoz!!KÖSZI!
én is megbámulom, a szeplős csajokat. Még azt mondom (magamban), hogy fúú, szeplős.
De nem azért, mert zavar, hanem mert szerintem szexis. Én nem elfogadom, ha valaki szeplős, hanem kifejezetten tetszik. És vannak még ilyenek, mint én.
Igen:D:D
Nekem meg anyum mindig azt mondta, nézzem a modelleket, ők már úgy rajzolnak magukra mert milyen divat...!hááát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!