Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiús lány - taszító?
Egyáltalán nem taszító, sőt...
Nekem például a hozzád hasonló normális lányok jönnek be. Csak sajnos, nagyon kevés van belőlük...
Inkább maradj ilyen, minthogy divatból EMO-s legyél, nah azok nagyon szánalmasak :)
Amúgy fényképpel együtt, könnyebb lenne véleményt írnom:))
Legyél laza vedd lazán aztán ne foglalkozz azzal akit zavar!neis legyél Plaza...mert az nemjo.sokan utálják énis.legyél normális kevésvan belőlük.
TIBI
Szia! Én is ebbe a kategóriába tartozom mint te :)
Igaz mikor én még fiatalabb voltam kb 2-3 évvel akkor én is hasnoló cuccokba jártam csak épp nem zenekaros pulcsiba hanem simába.
Most hogy kezdek felnőni (18 vagyok), ígyis maradtam ugyanolyan mint eddig, csak mostmár fölveszek nőiesebb cuccokat. Nem plázap*csásakat amiből kint van a csöcsöm vagy a seggem, hanem olyan normálisabb szabású ruhákat.
Rózsaszínnel én sem voltam régen kibékülve, de néha néha fölveszek rózsaszín pólót, viszont nem vagyok olyan akinek mindene rózsaszín :D pl: telefonja, mp4-e, körmei stb.
Én sem rinyálok és nem nyávogok, hogy jaaaj letörött a körmöm meg hasonlók. Szoktam lazább cuccokba is járni, pl deszkás cipő lazább gatya/pulcsi stb. Szal nem... egyáltalán nem taszító ha ilyen vagy. Nagyon kevés ilyen lány van már úgyhogy tartsd meg a stílusod még jó sokáig :)
Egyébként mennyi idős vagy?:)
Én is ilyen lány vagyok mint te :D Nem hittem, hogy még léteznek ilyen lányok rajtam kívül, mert olyan sok az ingyenkurvä magy a pláza cica meg a plasztik csajok. Örülök, hogy te is ilyen vagy, bár az én személyiségemn egy csöppet fiús is mert nagy a büszkeségem és szeretek verekedni, de nem komolyan, hanem úgy pofonszinten, és kicsit aggresszív is vagyok.
Maradj önmagad és hidd el megtalálod a hozzádillő fiút. Ha nem is röktön most, akkor viszont 2-4 év múlva vagy azon belül. Abszulút nem vagy taszító. Bár több ilyen lány lenne :D
L/17 (de márciustól már 18 :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!