Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetelen! Levágtam a hajam és egy lánynak annyira tetszett ez hogy bepisilt! Mit jelent ez?
Nem fogjátok elhinni! Levágtam az igen hosszú, 50 cm-es hajam hogy jól nézzek ki, aztán egy lány akivel jóban vagyok amikor meglátott elkezdett sikongatni, felém futott és azt mondta hihetetlenűl jól nézek ki. A nyakamba csimpaszkodott, nevetet és sikongott, aztán egyszer csak... Az arca eltorzúlt, hosszú másodpercek következtek, majd ezt mondta:
Óhh... Bepisiltem.
Eléggé meglepett ez, de még ezek után is mosolygott rám. Mit jelenthet ez? Ennyire tetszik az új frizum? Vagy esetleg Én magam is tetszek neki?

Szerintem kicsit zavarhatta korábban a hosszú hajad és így biztos sokkal helyesebb lettél. :) Én tuti akkor tennék ilyet, ha a srác nagyon megtetszene ezáltal. ;) Próbálkozz be nála, hátha... :D
18/L

19:20 :|
szerinted melyik fiú szalad oda egy rövid hajú csajhoz úgy, hogy "A nyakamba csimpaszkodott, nevetett és sikongott..." ráadásul annyira bejött neki a csaj hogy behugyozott...na mind1...és a második mondatban benne van hogy egy lány akivel jóban van.....legközelebb kicsit figyelmesebben olvasd el a kérdést!!!!
ja és a kérdésre az a válaszom, hogy biztos bejössz neki ha ilyen reakciót váltottál ki belőle az új frizuráddal!!!én is csak azt tudom mondani hogy próbálkozz be nála!!!!!!

Tisztelt gúnyos válaszolók!
Ennyit jelent, ha valaki ad magára. Szabad ezen elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!