Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetelen! Levágtam a hajam és egy lánynak annyira tetszett ez hogy bepisilt! Mit jelent ez?
Nem fogjátok elhinni! Levágtam az igen hosszú, 50 cm-es hajam hogy jól nézzek ki, aztán egy lány akivel jóban vagyok amikor meglátott elkezdett sikongatni, felém futott és azt mondta hihetetlenűl jól nézek ki. A nyakamba csimpaszkodott, nevetet és sikongott, aztán egyszer csak... Az arca eltorzúlt, hosszú másodpercek következtek, majd ezt mondta:
Óhh... Bepisiltem.
Eléggé meglepett ez, de még ezek után is mosolygott rám. Mit jelenthet ez? Ennyire tetszik az új frizum? Vagy esetleg Én magam is tetszek neki?
50 centis hajat levágatni? :|
van neked szíved? :|
Kamu!
Egyébként a kutya is bepisil ha nagyon örül valaminek!
19:11
Nem volt egyszerű... De 18 vagyok és ez az én döntésem volt, plusz már nagyon untam. Kell egy kis változatosság is már!
hát elég érdekes szituávió:)
lehet hogy felkeltette irántad az érdeklődését.!
vagy tényleg annyira megörült neked, vagy egyszerűen vizelettartási problémái vannak :D
vagy csak nagyon kellett neki, de úgy gondolta még egy ölbeugrást kibír, de mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!