Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az is jo ha csak levagtam egy kis szört a puncimrol, hogy ne legyen dzsungel?
Figyelt kérdés
en nem akarom az egeszet leborotvalni, de perdze a bikinivonalamat csinalom.most csak a szöböl vagtam,(olloval) hogy megse legyen dzdungel2009. júl. 9. 14:44
1/15 anonim válasza:
változó kinek mi jön be, ha azt akivel együtt vagy nem zavarja akkor jó így is
egyébként meg ha szeretünk valakit ugye szőröstül-bőröstül :D
2/15 anonim válasza:
nekem jó. de ki vagyok én hogy eldöntsem mi a jó neked. neked jó?
3/15 anonim válasza:
inkább gyantáztatsd az egészet. ha ezt már jól bírod, epilátorral is nekieshetsz, sokkal olcsóbb, bár tovább tart kb. 50 perc.
4/15 anonim válasza:
ha nem akarod leborotválni akkor vegyél egy hajvágó gépet. A vágás (hogy milyen hosszú legyen utána pl a szőrszál) nagyságát álítsd pl 2-esre és nyírd le a punciszőrt. Így marad is szőr (ami szerintem már szexi ;) ) Természetesen a bikini vonalaidat mindig borotváld le!
A dzsungeles, natúr punciszőrzet pedig igenis undorító! A párom pedig igazán megtehetne annyit értem hogy legalább a fenti módon karbantartja! (szerelem ide vagy oda)
5/15 anonim válasza:
Én is csináltam ilyet régen de nagyon bökte a combom...
6/15 anonim válasza:
4.
hajintsd ki a párod, ha ennyit nem képes megtenni érted! :/
7/15 anonim válasza:
Nekem csak a csupasz jön be. 21/F
8/15 anonim válasza:
4.
a párod helyében én hajítanálak ki
Teljesen rendben van így, ollóval.
9/15 anonim válasza:
csak hogy ha olloval fogod vagni azse jo... attol meg hosszabb szorok fognak noni!! es a vegeredmeny meg nagyobb dzsungel lesz madj idovel
10/15 anonim válasza:
én is csak zsupaszon szeretem... ha 1 picike ször is van, nagyon boszantó mikor nyalogatom: (17f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!