Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves férfiak? Miért fáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak? Miért fáj nektek az egyenjogúság kérdése, akár párkapcsolati, akár egyéb téren?

Figyelt kérdés
Természetesen akinek nem inge, nem veszi magára. Nem általánosítok, csak nem írhattam egy kilométeres kérdést. Már egy jópofa posztot sem lehet megnézni anélkül, hogy ne menne alatta a gyűlölködés, meg a fröcsögés. Hogy a nőknek mindent szabad, bezzeg mikor fognak ők a bányában dolgozni, meg stb... Miért nem bírják egyesek felfogni, hogy mit jelent az egyenjogúság? Nem egyértelmű, hogy az nem egyformaságot jelent? Nem tartom magunkat felsőbbrendű lényeknek, de alsóbbrendűnek sem azért mert gyengébb csontozatúak vagyunk. Nyilván mindkét nemnél ennek szaporodási és fajfenntartási, evolúciós okai vannak. Akik annyit gyűlölködtök, hogy tele van vele a világháló, miért kell általánosítanotok? Komolyan, egyre több helyen látom, tapasztalom ezt. Miért jó nektek? Mindig borzasztóan elszomorít mikor ilyet látok. Mitől érzitek magatokat különbnek? Mi az amiben különb a férfi mint a nő? Általánosságban. Mitől értékesebb? Mennyivel van nekünk több rossz tulajdonságunk mint a férfiaknak? Nem gyanús, hogy nem több jogot akarunk, hanem pusztán ugyanannyit? Azon belül mindenkinek megvan a maga funkciója, senki sem pályázik közülünk a teremtés koronája címre, kár ezen aggódni. Ha nem tudnám, hogy vannak normális felfogású emberek is, már rég nem lenne kedvem sem élni ezen a világon. Na végre, kiadtam magamból.
2014. jan. 30. 06:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:

Nőnap. Csak, hogy legyen fogalmad róla, hogy miért van. Nem azért mert szépek vagyunk.

"A nőnap eleinte a dolgozó nők szolidaritásának ünnepe volt, amelyen elsősorban a választójogért, a munkához való jogért, az egyenlő munkáért - egyenlő bérért léptek harcba. Mára egész Európában, az amerikai kontinensen, de Kínában és Indiában is a nők köszöntésére használják e napot. A munkásnők szolidaritásának baloldali emléknapjából a nőnap olyan ünnepnappá vált, amikor politikai különbségektől, vitáktól mentesen minden országban, minden munkahelyen, minden családban köszöntik a nőket és megköszönik a nők kettős tehervállalását. Magyarországon a nőnapot 1914-ben ünnepelték először - és ünneplik azóta is, minden rendszert, minden ideológiai vihart túlélve. A Nők napjáról az ENSZ is megemlékezik és sok ország nemzeti ünnepként is megjelöli."

2014. jan. 30. 14:43
 42/61 A kérdező kommentje:

Nem tudom már mit pontosítani a kérdésemen. Egyenjogúság. Ha valakinek ez nem világos, azt sajnálom. Nem az elferdült feminista eszmék hangoztatásáról van szó, mert az is átcsapott már valamibe, amihez eredetileg vajmi kevés köze volt. Igen, néhányan vérszemet kaptak. De a sok agyas nem azokat szapulja, hanem a nőket úgy általában.

Egy korábbi válaszoló (4. oldal teteje) válaszát nem fogom teljes egészében elolvasni, annyi hogy nem nehéz olyanhoz hozzámennünk aki többet keres nálunk, mivel a férfiak fizetése átlagban magasabb mint a nőké. Viszont mint mondtam, nem érdekel a pénz téma. Kedves válaszoló a parlamentes meg a betonozós szövegednél hagytam fel a válaszod olvasásával, onnantól kezdve abszolút logikátlan hülyeségeket írtál.

Önkénteskedés Afrikában: készültem, szerettem volna menni, de sajnos nem volt közel egy millió forintom a fél éves dániai "kiképzésre", hogy aztán fél évig tudjak odakint segíteni. Te biztosan kapálóztál önkéntes munkára, tehát nyilvánvalóan tudod, hogy mennyi pénzbe kerül egy jótékony és dicséretes vállalkozás. Ja, először én is azt hittem, hogy nem kerülhet egy kisebb vagyonba. Hát pedig de.

2014. jan. 30. 14:55
 43/61 A kérdező kommentje:
Fake... Persze... Ha valaki nem ül egész álló nap a gép előtt, akkor már fake:D
2014. jan. 30. 14:59
 44/61 A kérdező kommentje:
Nem, nem sértődött vagyok. Szomorú és csalódott. A marakodás miatt, meg a folytonos előítéletek miatt. A fekvőtámaszokra meg ilyen eget rengető példákra... Látom, hogy akiknek szólt a kérdés, azok igazából továbbra is képtelenek felfogni, hogy miről hadováltam. Ők lehet, hogy sem a jog szó értelmét nem ismerik, sem pedig nincsenek tisztában a nemek humánbiológiai jellemzőivel. Mi van akkor ha a rendőrségnél egy alapvetően erősebb férfitól több fekvőtámaszt várnak el mint egy nőtől? Attól még az kevésbé hatékonyan fog tudni igazoltatni? Kevésbé hatékonyan lesz képes felderíteni egy bűntényt? Nem. Téged sem tart pusztán azért kevesebbnek valaki, mert nem tudsz gyereket szülni. És nem is várja el senki. Hagyjuk inkább az egészet. Beletörődök, hogy van még pár száz év amíg talán kihal ez a fajta lenéző magatartás a nőkkel szemben. Végül is mit várok? Még csak alig több mint 140 éve ütötte fel a fejét a szégyenletes feminizmus. Úgy látszik egyes rétegeknek még legalább ugyanennyi időre van szüksége, hogy adaptálódjanak a kialakult helyzethez.
2014. jan. 30. 15:15
 45/61 anonim ***** válasza:

Kedves 63%-os válaszoló:

Légy szíves írd meg, hogy mi a foglalkozásod. Ugyanis nagyon kiváncsi lettem rá a válaszaid alapján!

2014. jan. 30. 15:20
 46/61 A kérdező kommentje:
A lényeget majdnem elfelejtettem:) Köszönöm szépen a válaszokat. Örömmel konstatáltam, hogy itt is vannak olyanok, akiknek nincs a fejük a fenekükbe dugva:)
2014. jan. 30. 15:38
 47/61 A kérdező kommentje:

"Kedves 63%-os válaszoló:

Légy szíves írd meg, hogy mi a foglalkozásod. Ugyanis nagyon kiváncsi lettem rá a válaszaid alapján!"

Mégis mit gondolsz?:D Bizonyára tudósember. Vagy ha nem, akkor útépítő segédmunkás, mert ha jól emlékszem ő is azt nehezményezte, hogy nem mennek a nők a föld alá szenet bányászni.

2014. jan. 30. 15:41
 48/61 anonim ***** válasza:

„Egy korábbi válaszoló (4. oldal teteje) válaszát nem fogom teljes egészében elolvasni, annyi hogy nem nehéz olyanhoz hozzámennünk aki többet keres nálunk, mivel a férfiak fizetése átlagban magasabb mint a nőké. Viszont mint mondtam, nem érdekel a pénz téma. Kedves válaszoló a parlamentes meg a betonozós szövegednél hagytam fel a válaszod olvasásával, onnantól kezdve abszolút logikátlan hülyeségeket írtál.”

Szövegértéssel hogy állsz? pont azt írtam,h a Tárki felmérése is bebizonyította,h a bérkülönbség nem létező jelenség, illetve hogy csak a legfelső szinteken fordul elő olyan,h egy nő ugyanabban a pozicióban kevesebbet keres. Átlag Lujzát semmilyen bérhátrány nem éri, ez is feminista közhely, amit sikeresen elhitettek veletek. Az,h vannak olyan férfiak akik többet keresnek, lehet h esetleg abból adódik, h egy férfi más munkát végez és többet dolgozik. Egyébként: érdekesen módon a nagyon sokat dolgozó emberek 90%-a szintén férfi, fura nem? Gondolom,h nem érdekel téged sem a pénz téma:). Egyik nőt sem érdekli, vhogy mégis 90%ban gazdagabb férfihoz mentek hozzá, vagy jártok együtt, ez is annyira furcsa dolog. De egyébként a nők hipergámok, ösztönösen vonzónak találnak egy olyan férfit, akinek erőforrásai vannak (gazdag), de gondolom, erről sem tudsz. Ha már logikátlannak nevezed az írásom ,talán le kéne írni,h miért, nem? tehát a betonozós résztől logikátlan amit írtam, de azt nem is olvastad el, aha értem.

„Fake... Persze... Ha valaki nem ül egész álló nap a gép előtt, akkor már fake:D”

másold be azt részt, ahol azt írom,h azért fake, mert nem ülsz gép előtt. ja hogy nem írtam ilyet,hanem te találtad ki. azért írtam,h fake, mert ilyen tipikus ugrasszuk össze a nemeket kérdésnek tűnt.

„IQ-s rész: az, hogy a tudósok leginkább férfiak, közülük kerültek ki a legintelligensebbek... Nem emlékszem pontosan mi volt a szöveg, elnézést. A lényege talán ez volt:) Na. Az, hogy egy nő nem szenteli az életét a tudománynak és különböző kutatásoknak, még nem feltétlenül jelenti, hogy nem rendelkezik átlagon felüli intelligenciával. Én úgy hiszem, hogy a legtöbb nő más beállítottságú. Más dolgokban merülünk el, stb... Amúgy meg azt lásd be kérlek, hogy nem is olyan régen még a tűzhely mellé, a konyhába voltak száműzve a nők. Na onnan kerüljön ki sok tudós asszonyság ha mer, és tud. Nem véletlenül nem volt ez olyan gyakori jelenség. Manapság nem tudom mi a helyzet, nem kísérem olyan nagy figyelemmel a tudományos felfedezéseket. Nem azért mondom, hogy itt verjem magam, mert ettől nem érzem magam felsőbbrendűnek, de elméletileg nekem is magasabb az IQ-m mint a népesség 90%-ának. És akkor mi van? Nincs a homlokomra írva. Senkit sem érdekel. Főleg, hogy nem szerepel a terveim között, hogy valami világmegváltó felfedezést tegyek. Nincs rá időm, túl sok dolgom van:D Meló, suli, háztartás, párkapcsolat, gyereket is akarok. Meghagyom ezt a kiváltságot a férfiaknak. Nem vagyok irigy. Nekem nem olyan fontos, hogy az egész világ a lábaim előtt heverjen és/vagy jegyezzék a nevem a történelem vagy egyéb könyvek.:D Mit akartok még?:)”

kezdődik a maszatolás és mellébeszélés:). az,h egy nő régebben nem szentelte az életét a tudománynak, az igaz. viszont vhol mélyen belül te is érzed,h ez csak az egyik ok. a férfiak között sokkal több a szélsőséges eset. azaz sokkal több a retardált férfi, viszont sokkal több a zseni is a férfiak között. ennek evolúciós oka van. így hát akárhogy csűröd-csavarod, bizony több az intelligens és a nagyon sík férfi. nincs semmi újdonság, hiába a nagy feminizmus, a nők gyakorlatilag ugyanazokban gyengék, mint régen, hm de érdekes. de azért szegény szegény nőket elnyomták!!!!

nem tudok pontos számokat, de van egy olyan érzésem,h a az utóbbi évtizedekben sem emelkedett számottevően pl. a fizikában, matematikában vagy zenében nagyot alkotó nők száma, dacára annak,h egyre "egyenlőbbek":)

„Mi van akkor ha a rendőrségnél egy alapvetően erősebb férfitól több fekvőtámaszt várnak el mint egy nőtől? Attól még az kevésbé hatékonyan fog tudni igazoltatni? Kevésbé hatékonyan lesz képes felderíteni egy bűntényt? Nem. Téged sem tart pusztán azért kevesebbnek valaki, mert nem tudsz gyereket szülni. És nem is várja el senki. Hagyjuk inkább az egészet. Beletörődök, hogy van még pár száz év amíg talán kihal ez a fajta lenéző magatartás a nőkkel szemben. Végül is mit várok? Még csak alig több mint 140 éve ütötte fel a fejét a szégyenletes feminizmus. Úgy látszik egyes rétegeknek még legalább ugyanennyi időre van szüksége, hogy adaptálódjanak a kialakult helyzethez.”

ez most teljesen komolyan kérdezed ?:DD te mit szeretnél, ha neadjisten megtámadnak, akkor ki menjen segíteni, Rendőr Géza, aki 50x szer tudja felhúzni magát és 90 kg izmos, vagy Rendőr Editke, aki 60 kg és átment az alkalmasságin 15 felhúzással? vagy inkább Editke üljön az irodában a rendőrségen ugyanazért a pénzért?:)

az előbb azt írtad,h nagyon magas az IQ-d, hát mégis szövegértési problémáid vannak. a férfiak nem tudnak szülni, igen, és? DE NEM IS AKARNAK. a nők többség meg folyamatosan kedvezményekkel, előnyökkel olyan munkát akar végezni, mint a férfiak, persze a kényelmesebbek közül. remélem, így már érthető. egyébként te is ugyanazokat a mondatokat szajkózod, mint elég sok nőtársad, csak az a baj,h látszik,h nem nagyon tájékozódtál a témában. ha nem tűnt volna fel, a modernkori feminizmust szidjuk és kérdőjelezzük meg a létjogosultságát, a férfi hozzászólások is erről szólnak. erre te meg az egész 140 éve kezdődött feminizmusról beszélsz, de nem baj. még jó,h magas az iq-d, milyen lenne, ha alacsony lenne, akkor hányszor kéne vmit elmagyarázni neked.

2014. jan. 30. 15:43
 49/61 anonim ***** válasza:
44%

Egyébként ki érvel folyton a bányával? Mert eddig nekem úgy tűnik, hogy csak te. De te legalább szorgalamasan teszed.

És a kommenteidben elég sok a mellébeszélés. Pl Marika azért lenne szar tudós, mert már a nagyanyja is háztartásbeli volt? Semmi hatássa nincs az unokojára ezzel.

A nők pedig az 50 kilójukkal gyorsabban képesek fejlődni fekvőtámaszozásban, mint a 90 kilós férfiak.

A többire pedig reagáltak már.

2014. jan. 30. 15:53
 50/61 anonim ***** válasza:

" nők pedig az 50 kilójukkal gyorsabban képesek fejlődni fekvőtámaszozásban, mint a 90 kilós férfiak. "

látom, sikerült megérteni a lényeget.

2014. jan. 30. 15:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!