Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves férfiak? Miért fáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak? Miért fáj nektek az egyenjogúság kérdése, akár párkapcsolati, akár egyéb téren?

Figyelt kérdés
Természetesen akinek nem inge, nem veszi magára. Nem általánosítok, csak nem írhattam egy kilométeres kérdést. Már egy jópofa posztot sem lehet megnézni anélkül, hogy ne menne alatta a gyűlölködés, meg a fröcsögés. Hogy a nőknek mindent szabad, bezzeg mikor fognak ők a bányában dolgozni, meg stb... Miért nem bírják egyesek felfogni, hogy mit jelent az egyenjogúság? Nem egyértelmű, hogy az nem egyformaságot jelent? Nem tartom magunkat felsőbbrendű lényeknek, de alsóbbrendűnek sem azért mert gyengébb csontozatúak vagyunk. Nyilván mindkét nemnél ennek szaporodási és fajfenntartási, evolúciós okai vannak. Akik annyit gyűlölködtök, hogy tele van vele a világháló, miért kell általánosítanotok? Komolyan, egyre több helyen látom, tapasztalom ezt. Miért jó nektek? Mindig borzasztóan elszomorít mikor ilyet látok. Mitől érzitek magatokat különbnek? Mi az amiben különb a férfi mint a nő? Általánosságban. Mitől értékesebb? Mennyivel van nekünk több rossz tulajdonságunk mint a férfiaknak? Nem gyanús, hogy nem több jogot akarunk, hanem pusztán ugyanannyit? Azon belül mindenkinek megvan a maga funkciója, senki sem pályázik közülünk a teremtés koronája címre, kár ezen aggódni. Ha nem tudnám, hogy vannak normális felfogású emberek is, már rég nem lenne kedvem sem élni ezen a világon. Na végre, kiadtam magamból.
2014. jan. 30. 06:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
Nem ismertetted velünk a károkat, amiket ennek a jelenségnek tulajdonítva elszenvedsz az életben. Engem az érdekel, hogy milyen hátrányaid származnak abból, hogy nő vagy, és milyen módon okozzák ezt neked a férfiak!
2014. jan. 30. 07:51
 12/61 anonim ***** válasza:
0%
63%-os idiota szerint nincs olyan, hogy egyenjog ... egy jog van csak: azt csinalod es ugy, ahogy nekem tetszik, vagy elballaghatsz. Ez az egyetlen jog van!
2014. jan. 30. 07:51
 13/61 anonim ***** válasza:

Valaki itt nagyon pattog.

Úgy látszik birkozósz..r is volt a reggeliben.

2014. jan. 30. 07:56
 14/61 anonim ***** válasza:
45%

Azt elhiszem, hogy régebben el voltak nyomva a nők, de nem értem, hogy a mai világban miben vannak elnyomva?

Szerintem lassan pont a férfiak lesznek az alárendelt szerepben. A kereskedelemben is minden a nőknek szól. A tv-ben hány reklám célozza meg a pasikat és hány a nőket?

Akkor most tényleg a pasik körül forog a világ??

2014. jan. 30. 07:58
 15/61 anonim ***** válasza:
95%

A 63%-os az a tipikus lény, akinek nincs önbizalma, csak ezt próbálja magának - meg másnak is - bemagyarázni, mert reméli, hogy ha elég bunkó meg agresszív, akkor mások "erösnek" látják, pedig ezzel csak a saját gyöngeségét bizonyítja.

Egy igazi, önbizalomteli férfi nem akarja a nöket lealacsonyítani, nem várja el, hogy ugyanolyanok legyenek, mint a férfiak, hanem tudomásul veszi, hogy a nök és a férfiak ugyan külöbözö, de egyformán értékes emberek és egyik sem tud a másik nélkül huzamosabban megélni. (Pl. kihalna mindket fél a másik nélkül, és utána nem lenne senki, aki okoskodik)

2014. jan. 30. 08:08
 16/61 anonim ***** válasza:
23%

„Hogy a nőknek mindent szabad, bezzeg mikor fognak ők a bányában dolgozni, meg stb... Miért nem bírják egyesek felfogni, hogy mit jelent az egyenjogúság? Nem egyértelmű, hogy az nem egyformaságot jelent?”

pedig nagyon egyszerű. ha kvótát akarnak a nők a parlamentben, akkor legyen kvóta mondjuk a bányászok vagy nehéz fizikai munkát végzők között is. pont az baj,h az egész arról szó,h a nők csak a kényelmes, jól fizető munkáknál akarnak egyenlőséget.

„Nem tartom magunkat felsőbbrendű lényeknek, de alsóbbrendűnek sem azért mert gyengébb csontozatúak vagyunk.”

nem csak gyengébbek a nők, hanem többségüknek nincs önkritikája, a hibát mindig másban keresi, semmi logikája, a nagyon magas IQ-jú emberek több mint 90-%a férfi. nincs komolyan vehető női humorista, zeneszerző, vagy feltaláló. én megértem,h frusztrációt okoz ez a nőknek, de tény ami tény, nagyon úgy tűnik,h egy nő szerepe mindig is passzív volt és h sosem lesz képes azt a szintet hozni sok dologban amit egy férfi igen.

„Nem gyanús, hogy nem több jogot akarunk, hanem pusztán ugyanannyit?”

rég ugyanannyi jogotok van, sőt. de még mindig hisztiztek, többek között ebből is látszik,h melyik nemet nem lehet komolyan venni, és melyik van felül. egyébként meg a kérdés sztem fake, de legalább jó kis vitát generált.

„Nem gyanús, hogy nem több jogot akarunk, hanem pusztán ugyanannyit?”

rendőrségnél, katonaságnál egy nőnek jóval kevesebb fektőtámaszt/futást stb-t kell teljesíteni, mitn egy férfinak. persze ugyanannyit fog keresni. ugye az „egyenlőség”. pont azt látom,h mindenhol úgy támogatják a nőket, mintha fogyatékosok lennének, de még mindig hisztiznek,. ennél nagyobb bizonyíték nem is kell,h a nők többsége egyedül semmire sem megy.

„Szóval most, hogy ideírtad az #1,#4,#5,#6. válaszokat, most boldog vagy? Boldog életed lehet, ha erre fecsérled az időd, te kis szerencsétlen :)”

még jó,h te nem fecsérled itt az időd, és még jó,h jó női szokás szerint képes vagy személyeskedés és hiszti nélkül érvelni.

„Az a férfi nem tudja elviselni, hogy a nöknek is ugyanolyan jogai vannak, akik saját magukban nem biztosak.

Az értelmesekkel (mármint akik lelkileg is egészséges, meg intelligens is) nincs ilyen probléma.

Nöként azt teheted, hogy aki beszólogat - mit itt a 63%-os idióta -, azt magadban elkönyveled mint önbizalomhiányos, primitiv lényt és nem foglalkozol vele.

Ha TE tudod, hogy vagy olyan értékes (vagy értékesebb), mint az illetö, akkor nem érdemes figyelembe venni a létezését.”

nem, minden normális férfit zavar, ez a feminista hiszti, miközben már rég semmiben nem szenvednek hátrányt a nők. a bérkülönbség is egy nagy tévképzet, ajánlom a tárki felmérését, amiben bebizonyítják,h a bérkülönbség csak felsővezetők körében létező jelenség. de persze a női alaptermészet olyan,h mindenért hisztizik, anélkül h utánanézni dolgoknak. még jó,h ti nők nem vagytok primitív és önbizalomhiányosak:D ugye nem a férfiak azok, akik lenge ruhában járnak,h növeljék az önbizalmukat meg mindenben kikérik mások tanácsát, "jajj mit fognak gondolni erről"

most nézd meg ezt a kérdést is. a nők megint csak személyeskednek, érv 0, cáfolat 0. ugye amit írtam is, egy nő hisztizik és másban keresi mindig a hibát, nem logikus lény. ajánlom párducz árpád agykutató előadásást a női és férfi agyról.

„Azt elhiszem, hogy régebben el voltak nyomva a nők, de nem értem, hogy a mai világban miben vannak elnyomva?

Szerintem lassan pont a férfiak lesznek az alárendelt szerepben. A kereskedelemben is minden a nőknek szól. A tv-ben hány reklám célozza meg a pasikat és hány a nőket?

Akkor most tényleg a pasik körül forog a világ??”

sehol, ma már könnyebb is egy nő élete, mint egy férfié. egy ismerősöm szavaival élve: „ a nő alaptermészete,h mindenért hisztizik”. ha megnézed, az eladók többsége nő, olyan,h titkár nem is létezik már, a munkanélküliek között mindig több a férfi, a hajléktalanok 90%a férfi. gyakorlatilag ma már mindenhol előnyben vannak, az alaptörvényben kiemelték a nők védelmét a gyerekek mellett, többet költenek a női betegségre, a figyelemfelhívásra, a nők bizonyítottan enyhébb ítéletet kapnak bíróságokon stb. estig lehetne sorolni. pont ezek bizonyítják,h a nő alsóbbrendű. még mindig hisztiznek, és úgy kell támogatni őket, mintha fogyatékos emberek lennének

2014. jan. 30. 08:13
 17/61 anonim ***** válasza:
0%

" kihalna mindket fél a másik nélkül, és utána nem lenne senki, aki okoskodik" ... tudod, mint az osszver! :)

Amugy hiaba eroztok, a sok lud nem gyoz disznot most sem. Nalam ugyan ugy nincs egyenjogusag, mint a birosagon ... ott is az egyik gyilkos akar felfuggesztettet is kaphat, mig a masik eletfogytot. Nos, pontosan igy gondolkodom en is: van akit barmikor felmentek magamban, mas pedig elkarhozhatna.

Nem jog kerdese, hogy szeretik, avagy elfogadjak-e az embert.

Hulye kerdes, hulye tema ... es nem a 63%-os idiota valaszaival kell foglalkozni (joga van kifejteni a velemenyet), hanem a kerdesre valaszolni.

Pont Ti beszeltek jogrol? :)))

2014. jan. 30. 08:14
 18/61 anonim ***** válasza:

"A 63%-os az a tipikus lény, akinek nincs önbizalma, csak ezt próbálja magának - meg másnak is - bemagyarázni, mert reméli, hogy ha elég bunkó meg agresszív, akkor mások "erösnek" látják, pedig ezzel csak a saját gyöngeségét bizonyítja. "

hagyd már abba. nem tudom,ki az a 63%-os, de annyira unalmas,h nők nem érvelnek, hanem személyeskednek, és minden kérdésnél erőltetik ezt a pszichoblablát és megállapítják,h a másik válaszolónak nincs barátnője, szűz, impotens, munkanélküli stb.

2014. jan. 30. 08:16
 19/61 anonim ***** válasza:
3%
Egyenjogúság :) Minek! A nőnek az a dolga, hogy bekapja, aztán nyelje mint kacsa a nokedlit :) Meg: mos főz takarít.
2014. jan. 30. 08:17
 20/61 anonim ***** válasza:
NEm véletlenül alakult ki évszázadokon keresztül ez a fajta "elhatárolódás" férfi és nő között. Nem értek egyet azzal, hogy bármi végett lekel nézni a nőket.. sőt! És elmondom, hogy azért ilyen negatív az átlag férfi társadalom, mert sok esetben a nők elfelejtenek valamit. Legalábbis azok főként akik szeretnek ezen lovagolni, hogy a jogokkal kötelezettség párosul. úgyhogy 100% ban megértem mind két tábor álláspontját.
2014. jan. 30. 08:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!