Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan pökhendi sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan pökhendi sok ember, ha párkapcsolati tanácsadásról van szó?

Figyelt kérdés
Nem csak itt, más fórumokon is észrevettem már. Miért nem jó lelkű, segítőkész a legtöbb ember alapból? Mi lelte őket?
2013. nov. 18. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Általában aki gonoszkodik valakivel rossz kedve van valaki miatt vagy ő vele is elbánt valaki (lelkileg).
2013. nov. 18. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert neten keresztül mindenkinek nagy a pofája.
2013. nov. 18. 19:38
 3/6 Tarnolf ***** válasza:
Mert az emberek többsége sajnos gyökér manapság. Meg van aki mocsoknak születik alapból, a mai világban meg a jóságot ki is ölik az emberből. Viszont van kivétel szerencsére, csak egyre kevesebb. :P
2013. nov. 18. 19:39
 4/6 Zakathol ***** válasza:

Ne a fogyatékos és/vagy kitalált kérdésekből vedd a mintát és akkor egyből jobb lesz az arány.

Az egyértelműen idióta kérdésekre én se szoktam komoly választ adni, mert minek. Viszont ha egy értelmes kérdés van, általában próbálok hasznos tanácsokat adni.

2013. nov. 18. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ebben a témakörben egyébként is sok a megkeseredett ember, a többieknek pedig lehet rossz napjuk van, boldogtalanok és zavarja őket más boldogsága, ha pedig problémát írsz ki akkor lehet úgy vannak vele, nekik van elég és nekik sem segít senki tehát ők miért tegyék?
2013. nov. 18. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Most mire gondolsz tulajdonképpen?

Amikor a héten már az ötezredik "jaaaaaaaj ronda-gebe-alacsony fiú vagyok, egy lánynak sem kellek mert mind felszines r*banc, ezért örök magányra vagyok kárhoztatva inkább öngyilkos leszek"- típusú kérdést kell elolvasnia az embernek, akkor elég nehéz jólelkűnek lenni. Főleg azért, mert már ötezerszer próbáltunk segíteni, bátorítani, tanácsot adni, de mindenre csak az a válasz, hogy nem, nem és nem - na ezek után mégis miért legyünk olyan jófejek?

2013. nov. 18. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!