Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik prostihoz járnak (vagy legalább egyszer voltak)! Hogy reagálnátok az alábbi helyzetben?
Beszélgetés közben előkerült a téma, és azt mondtam, hogy szerintem nagyon gáz, ha valaki prostihoz megy. Sógorom rákérdezett, hogy miért, én pedig részletesen megindokoltam. Nem sértően, tárgyilagosan, a gondolatmenet az volt, hogy aki prostihoz megy, az a könnyebbik utat választja. Gyengéknek való. Márpedig aki gyenge, arra nem tudok férfiként tekinteni. (Tudom, sarkos vélemény, de hát ez van.)
Nagyjából itt állított le a párom, kiderült hogy a sógoromnak megvannak a bejáratott lányai, akikhez felugrik néha. Ő elment, nem mondott semmit.
Annyira kínos! Vajon ezzel megsértettem?
Kérdező!
66%-os vagyok.
Kicsit ellentétes amit írsz:
Írod a kérdésben hogy gáz.
Majd itt hogy megérted.
Miért lenne gáz?
1. barátnőt nem akarok.
2. szexre minden férfinek van igénye
3. menjek el egy szórakozóhelyre, majd beszéljem le a lábáról a csajt, dugjam meg és hagyjam ott
4. vagy válasszak egy olyan csajt, aki ránézésre is tetszik, és nem okozok kárt neki azzal, hogy csak megdugom.
Te tudod melyik a jobb.
Ha kihasználok valakit a buliban, vagy ha elmegyek egy prostihoz.
Nekem nem erősségem a nőknek indokolatlan fájdalmat okozni, de te most erre célozgatsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!