Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így az egyik barátnőm?
Van egy lány a baráti társaságomban és észrevettem, hogy elég furán viselkedik velem egy ideje. Úgy kb 1 hónapja furcsa dolgokat mond , pl. "te nagyon különleges vagy". 2 hete egy kicsit többet ittunk a kelleténél és nem sokra emlékszem, csak arra, hogy majdnem megcsókolt, aztán mondta, hogy "ez sok mindent elindítana".Azóta kerül engem, mikor kérdeztem, hogy miért, azt mondta, hogy mert megutálnám. Nem akar velem beszélni, pedig nem csókolt meg, nincs semmi olyan, ami miatt kerülnünk kéne egymást. Ő viszont furán viselkedik és mikor tegnap beültünk egy helyre páran, ő először jó messze leült tőlem és végig furán nézett rám. Nem tudom, mi baja lehet és miért mondja, hogy köztünk nem lehet barátság. Eddig semmi feszültség nem volt köztünk és nekem ez így rossz, mert nem tudom, hogy mi baja lehet velem. Miért viselkedhet így?
16/L
Mert vonzódik hozzád. Szerelmes beléd.
Szerintem egyszer nyugisan beszéld meg vele a dolgot, és ki tudja... ;)
Jól tévedek? Te is lány vagy Ő is lány?
Rakd össze a képet. Bejössz neki, és nem tudja, hogy kezelje. Ennyi.
Szerintem ő pont ezt akarná tőled, összejönni veled, csak tudja hogy te nem mennél bele. Ezért kerül.
Annyit tehetsz, hogy tényleg megmondod neki, hogy fontos számodra mint barát, még akkor is ha ő kicsit mást is érez...
Szerelmes beléd. Minden arra utal, amit csinál(t)!
Ennél többet nem tudunk neked mondani, hogy hogy kezeld a helyzetet. Az már rajtad áll. Csak beszélj vele minél előbb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!