Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? A barátnőm furcsán viselkedik..
F/18
Van 1 Barátnőm(20) Nagyon szeretem , ő is szeret, gondoskodunk 1másról, sokat vagyunk együtt ,
de az utóbbi időben nagyon furcsán viselkedik, \'füllent\'(kissebb hazugságok) félrebeszél, és nem kér bocsánatot, állandóan féltékennyé akar tenni.
én megharagudtam rá ezért ma összevesztünk. már majdnem szakítottunk, de annyiban maradt félben hogy neki tetszik 1 másik srác , de nem akar tőle semmit, ezt mondta nekem , és hogy ö neki nem kell más , csak én , a srác meg csak ugy tetszik neki . mondta hogy nem fogok csalódni benne, és hogy higgyem el neki, mit csináljak ?
maradjak vele és adjak neki 1 esélyt, (nagyon szeretem) vagy pedig inkább keresnem kéne mást?
hát 1 kapcsolatban már régen rossz ha 1 másik srácra néz valaki...
de te döntsd el h mit szeretnél ha tényleg szeret akkor csak 1 apró fellángolás vagy valami ehez hasonló... ha nem akkor az elöbb - utobb ugyis kiderűl!
Az nem jelent semmit hogy tetszik neki egy srác, ugyanis az ember ha párkapcsolatba kerül hűséget fogad, nem vakságot. Viszont,nem írtad mióta vagytok együtt.. lehet hogy nála ez már kihült, és tényleg azt akarja, hogy te szakíts vele... gondold végig, hogy érdemes e halogatni a dolgot, és kérdezd meg , hogy őszintén ,ő most mit akar.
Lex/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!