Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? A barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? A barátnőm furcsán viselkedik..

Figyelt kérdés

F/18

Van 1 Barátnőm(20) Nagyon szeretem , ő is szeret, gondoskodunk 1másról, sokat vagyunk együtt ,

de az utóbbi időben nagyon furcsán viselkedik, \'füllent\'(kissebb hazugságok) félrebeszél, és nem kér bocsánatot, állandóan féltékennyé akar tenni.

én megharagudtam rá ezért ma összevesztünk. már majdnem szakítottunk, de annyiban maradt félben hogy neki tetszik 1 másik srác , de nem akar tőle semmit, ezt mondta nekem , és hogy ö neki nem kell más , csak én , a srác meg csak ugy tetszik neki . mondta hogy nem fogok csalódni benne, és hogy higgyem el neki, mit csináljak ?

maradjak vele és adjak neki 1 esélyt, (nagyon szeretem) vagy pedig inkább keresnem kéne mást?

2009. máj. 17. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed, ez a te döntésed, ne hárítsd másra a felelősség súlyát.
2009. máj. 17. 09:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

hát 1 kapcsolatban már régen rossz ha 1 másik srácra néz valaki...

de te döntsd el h mit szeretnél ha tényleg szeret akkor csak 1 apró fellángolás vagy valami ehez hasonló... ha nem akkor az elöbb - utobb ugyis kiderűl!

2009. máj. 17. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Hát ha tetszik neki egy másik srác, az még nem a világ, hiszen nekem is van párom mégis tetszik néhány fiú, de ezt soha nem mondanám el a barátomnak! Meg nem is úgy tetszenek h jajj értük elhagynám a kedvesem, csak megnézem h jól néznek ki. De gondolkodj el, ha a barátnőd elmondja neked h valaki más tetszik neki, és még úgy is viselkedik mint mondod, nem azt akarja elérni véletlenül h te szakíts vele és ne ő?!
2009. máj. 17. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Mivel ennyire szereted,maradj vele,De az első alkalommal,hogy megtudod,hogy akár egy szájrapuszi is volt,szakits vele.Amugy az nem baj,ha tetszik neki valaki,de ha igy el kell mondania meg furán viselkedik,többet is érez,csak nem meri bevallani magának...Neked is tetszik más csaj...Az én barátnmnek is tetszik a Balázs show-sXD de ez nem azt jelenti h megcsalna,d mielött voltam neki,is tetszettek mások.De mikor már igy hazudozi akkor gáz lehet,lehet "szerelmes,vagy mást érez iránta" csak magának se valja be mert sajnál téged.
2009. máj. 17. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Az nem jelent semmit hogy tetszik neki egy srác, ugyanis az ember ha párkapcsolatba kerül hűséget fogad, nem vakságot. Viszont,nem írtad mióta vagytok együtt.. lehet hogy nála ez már kihült, és tényleg azt akarja, hogy te szakíts vele... gondold végig, hogy érdemes e halogatni a dolgot, és kérdezd meg , hogy őszintén ,ő most mit akar.

Lex/17

2009. máj. 17. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon úgy fest, hogy bűntudata van, szakítani nem akar, vagy nem mer veled, ezért veszekszik és addig húzza az agyadat, amíg ki nem mondod.Ez neki a legkönnyebb, hiszen nem ő szakít... :S
2009. máj. 17. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!