Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok!? Volna egy kérdésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!? Volna egy kérdésem hozzátok!? XD

Figyelt kérdés

Most viccen kívül, ti szoktatok tusolás közben pisilni?

Mert a páromat (nő) rajta kaptam már párszor, miközben zuhanyoztunk, hogy belepisilt a zuhanytálcába :D

Igazából azt mondta nevetve, hogy úgyis hamar lemegy a lefolyón, meg hogy ettől semmi bajunk nem lesz..mondjuk ez igaz is..

Én nem vetem meg ezért, csak kíváncsi vagyok, hogy más csajok is csinálnak hasonlót ?

2014. jan. 29. 14:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem gusztustalan ha valaki pisil zuhanyzáskor, fiú vagyok én is szoktam legtöbbször akkor jön rám a pisilhatnák, engem nem zavarna ha barátnőm kezdene pisilni.( persze még nincs )
2014. jan. 30. 14:47
 32/43 anonim válasza:
Lany vagyok, én is szoktam mivel nincs mindig kedvem emiatt kimenni a wc-re.. Ott a kad:D
2014. febr. 3. 14:53
 33/43 Rékcsi ***** válasza:

Én szoktam, mert ha fürdés előtt kell pisilnem és elintézem a zuhany alatt akkor sok vizet spórolok. Plusz az is igaz h a meleg víztől mindig rámjön az inger és nem szeretem visszatartani mert káros az egészségre. Viszont a párom előtt tuti nem csinálnám, mert a saját pisim nekem nem undorító de másnak attól még az :)

16/L

2014. febr. 3. 14:54
 34/43 Hanariko ***** válasza:

Bevallom, én is szoktam, szerintem nem gusztustalan, tényleg hamar lemegy. Azért ami a másik lukon jön, nyilván nem menne le ilyen hamar szóval azzal ne hasonlítsuk már össze.

De az sem baj, aki ezt gusztustalannak tartja, nem értem miért kell ezen vitázni. Aki szerint gusztustalan, az nem csinálja, pont. Aki meg akarja, csinálja, pont. Sose leszünk egyformák.

2014. febr. 3. 15:01
 35/43 anonim ***** válasza:
66%

Fiú vagyok. Amíg nem volt bnőm, addig én se tudtam zöldágra vergődni ezzel a kérdéssel. Az inger mindig rám jött zuhanyzás közben, persze engedtem is neki. De úgy gondoltam, h ez egy gusztustalan dolog.

Aztán lett csajom, akivel előbb utóbb eljött a közös zuhanyzások pillanata. Az elején persze nem, de egy pár alkalom után egyszercsak azon kapom, hogy csurgat a kádba :) Egyáltalán nem volt gusztustalan, sőt még inkább aranyos, ahogy szégyellősen vigyorgott hozzá :)))

Megvártam amíg lefolyik, aztán beszálltam és mondtam neki, hogy ha te is, akkor én is :) Azt mondta, nem zavarja és megbeszéltük a dolgot. Kiderült, hogy ő is mindig belepisil, csak ugye a kezdeti gátlások. Aztán oda jutottunk, hogy a közös fürdések első momentuma az volt, hogy összeölelkezve a kádban engedtünk az ingereknek :)))))

Gondoljon ki mit akar, szerintem nem volt ebben semmi gáz. Kár, hogy már vége.

2014. febr. 3. 15:13
 36/43 anonim ***** válasza:
Bele is szoktam szarni.
2014. febr. 12. 09:28
 37/43 anonim ***** válasza:
Ez termèszetes a south parkba is megmondtàk a pisipark cimű rèszben: [link]
2014. febr. 12. 09:46
 38/43 anonim ***** válasza:
31%

Nem. Ott van pár lépésre a zuhanyzótól a wc. Mi, kultúráltabb emberek azt szoktuk használni.

Így néz ki egy wc, abban az esetben ha nem tudnád miről beszélek:

[link]

2014. febr. 12. 10:11
 39/43 anonim ***** válasza:

Irigylem azt az "idillt" amit a 35. hozzászóló írt. Velem is előfordul az ilyesmi amikor egyedül zuhanyzok, de legtöbbször párommal közösen fürdőzünk, és egyszer-kétszer mikor finoman utaltam rá hogy erősen vizelhetnékem van, szerencsére viccesen fogta fel de tudtomra adta hogy meg ne próbáljam! Hát, úgy gondolom jobb ha vele nem is teszem. Viszont ez is olyan dolog mint az egymás jelenlétében történő vizelés. Vannak párok akik között ez tabu, másoknál meg a nő ül a wc-n a pasi meg borotválkozik közbe és hallgatja ahogy kedvese a munkahelyi történeteket meséli. :D

Viszont örülök a kérdésnek, sosem gondoltam volna hogy ennyi nő folyamodik ilyenre, azt hittem csak bennünk, férfiakban van ez és idáig puszta hanyagságnak tartottam.

2014. febr. 24. 14:24
 40/43 anonim ***** válasza:
Nem szoktam, bár tini koromban előfordult (akkor még kádunk volt) :D
2014. márc. 12. 06:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!