Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira szeretném megtapasztal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szeretném megtapasztalni hogy milyen egy igazán szép nő élete. Lányok, akiket a körenyezetetek szépnek tart, hogy viszonyul hozzátok a külvilág?

Figyelt kérdés
Nektek minden könnyebb? minden fél szavatokba kerül, és teljesül minden vágyatok? Mindenkit meg kaphattok?
2014. jan. 1. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokan zaklatnak, a postán nekem is sorba kell állni, a pasim jobban félt, bár ehhez nincs viszonyítási alapom, a pizza nekem is 50 perc alatt ér ki... Tök átlag életem van. Csak szebb vagyok.
2014. jan. 1. 21:24
 2/14 A kérdező kommentje:
:)
2014. jan. 1. 21:25
 3/14 anonim ***** válasza:

Sokan szépnek tartanak,de nem teljesül minden vágyam,de nem is akarom.

Van jó oldala és rossz oldala is.Néha jól esnek a bókok,de amikor már a 6. tapló pasi megy oda az emberhez és elakarja játszani a nagy kemény legényt,hogy hátha úgy összejön neki a dolog,az elégé zavaró tud lenni,vagy amikor az ember után füttyögnek,oda ordibálják,hogy mit szeretnének tenni a másikkal,vagy éppen mindegy,hogy milyen szolidan öltözködök leülök valahová olvasni,egész biztos,hogy a pasi nem ebben keresi a beszélgetési témát,még csak nem is játssza meg,hogy tartalmas beszélgetést akar,hanem kapásból a szexet hozza szóba.

Ilyenkor teszem össze a két kezem,hogy léteznek még normális pasik is,és remélem,hogy következőnek egy olyan "talál meg".

2014. jan. 1. 21:29
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Te kérdező te komolyan azt hiszed hogy szép meg nem szép. Ennyi az élet? Nem hallottál még róla hogy egyiknek ez a szép a , másiknak meg az. Jól bele gondolok iszonyú bunkó vagy.
2014. jan. 1. 21:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem,hogy annyira könnyű lenne,mert minden csaj irigykedik rá,azaz sokan piszkálják valamivel,a pasik pedig csak nyüzsögnek körülöttük,ami egy idő múlva szerintem elég idegesítő tud lenni.

(egy csúnya lány véleménye.)

2014. jan. 1. 21:33
 6/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van.Bunkó vagyok.nem értem miért kell az embert kapásból le bunkózni,amikor az égvilágon senkinek semmi rosszat nem mondott azon kivül,hogy fel tett egy naiv kérdést.
2014. jan. 1. 21:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Nekem sokan mondták hogy a szép nők élete sokkal könnyebb mint a társaiké.Mindent megkapnak..stb
2014. jan. 1. 21:35
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Az élet nem ennyire fekete-fehér, hogy aki szép, annak minden összejön és semmi problémája, aki csúnya, annak meg szörnyű élete van. Persze, nem mondom, hogy hátrány, ha valaki dekoratív, de az élethez ehhez sokkal több kell. Lehet valaki külsőre csodaszép, ha elviselhetetlen, primitív és nem lehet vele egy mondatot váltani, senkit nem fog érdekelni hosszabb távon.

Amúgy meg ha valaki nem elégedett a külsejével, hozza ki magából a lehető legjobbat. A nőknek azért elég sok eszközük és lehetőségük van erre. Ha meg jól érzed magad a bőrödben és magabiztos vagy, máris sugárzol és pozitív energiát árasztasz. Szerintem ez sokkal fontosabb, mint önmagában egy csinos pofi.

2014. jan. 1. 21:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el nem ezen múlik. Első nagyon szellemesen fogalmazott :D

Talán valamivel könnyebb sikereket elérni férfiakkal (most nem csak a szexre vagy a párkapcsolatra gondolok), de ugyanakkor a szépség egy kétélű fegyver. Nekem pl nincs igazi fiúbarátom, mert én is könnyen szerelmes leszek, vagy inkább szeretethiányom van, és a fiúk is általában mind le akarnak fektetni. Szerencsére sose volt túl sok fiú barátom... De olyan is van aki egyenesen tart tőlem, vagy inkább magától, hogy nem bírna magával mellettem. Ráadásul ahogy idősödöm, kezdenek tőlem menekülni is, ezt nem értem, ilyen sose volt. :/

Fél szavakba? Igen, az egyetemen volt aki könnyebben átengedett, és volt aki többször megbuktatott, csakhogy láthasson. A tanárnők meg utáltak. Siker? Hmmm. Persze igen, olyan is volt akinél szép mosollyal értem el dolgokat, pl bemehettem olyan helyre ahova másnak nem lehet, és talán a piacon is könnyebben alkudok :D (bár ez szerintem független ettől)

teljesül minden vágyam? Nincs normális munkám, a pasijaimról mindig kiderül, hogy van valami súlyos hiányosságuk, így még a szüleimmel élek, szóval ez nem más mint másnál. És a legjobb pasikat én se tudom megkapni (szép+okos+hasonló érdeklődés) :(

29n

2014. jan. 1. 21:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én régebben elég szép voltam. Engem nagyon idegesítettek a beszólogatások, a megbámulások a nyomorék felszedési kísérletek a pasik részről. Én mivel fiatal voltam még nem tudtam hogyan kezelni ezeket a helyzeteket. Szerintem több a hátrány, mint az előny ha valaki nagyon szép. (Persze valaki tudja kezelni, meg gondolom idővel megtanulja az ember lánya, lehet utána már több az előny ami a szépségből származik.)
2014. jan. 1. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!