Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szeretném megtapasztalni hogy milyen egy igazán szép nő élete. Lányok, akiket a körenyezetetek szépnek tart, hogy viszonyul hozzátok a külvilág?
Sokan szépnek tartanak,de nem teljesül minden vágyam,de nem is akarom.
Van jó oldala és rossz oldala is.Néha jól esnek a bókok,de amikor már a 6. tapló pasi megy oda az emberhez és elakarja játszani a nagy kemény legényt,hogy hátha úgy összejön neki a dolog,az elégé zavaró tud lenni,vagy amikor az ember után füttyögnek,oda ordibálják,hogy mit szeretnének tenni a másikkal,vagy éppen mindegy,hogy milyen szolidan öltözködök leülök valahová olvasni,egész biztos,hogy a pasi nem ebben keresi a beszélgetési témát,még csak nem is játssza meg,hogy tartalmas beszélgetést akar,hanem kapásból a szexet hozza szóba.
Ilyenkor teszem össze a két kezem,hogy léteznek még normális pasik is,és remélem,hogy következőnek egy olyan "talál meg".
Nem hiszem,hogy annyira könnyű lenne,mert minden csaj irigykedik rá,azaz sokan piszkálják valamivel,a pasik pedig csak nyüzsögnek körülöttük,ami egy idő múlva szerintem elég idegesítő tud lenni.
(egy csúnya lány véleménye.)
Az élet nem ennyire fekete-fehér, hogy aki szép, annak minden összejön és semmi problémája, aki csúnya, annak meg szörnyű élete van. Persze, nem mondom, hogy hátrány, ha valaki dekoratív, de az élethez ehhez sokkal több kell. Lehet valaki külsőre csodaszép, ha elviselhetetlen, primitív és nem lehet vele egy mondatot váltani, senkit nem fog érdekelni hosszabb távon.
Amúgy meg ha valaki nem elégedett a külsejével, hozza ki magából a lehető legjobbat. A nőknek azért elég sok eszközük és lehetőségük van erre. Ha meg jól érzed magad a bőrödben és magabiztos vagy, máris sugárzol és pozitív energiát árasztasz. Szerintem ez sokkal fontosabb, mint önmagában egy csinos pofi.
Hidd el nem ezen múlik. Első nagyon szellemesen fogalmazott :D
Talán valamivel könnyebb sikereket elérni férfiakkal (most nem csak a szexre vagy a párkapcsolatra gondolok), de ugyanakkor a szépség egy kétélű fegyver. Nekem pl nincs igazi fiúbarátom, mert én is könnyen szerelmes leszek, vagy inkább szeretethiányom van, és a fiúk is általában mind le akarnak fektetni. Szerencsére sose volt túl sok fiú barátom... De olyan is van aki egyenesen tart tőlem, vagy inkább magától, hogy nem bírna magával mellettem. Ráadásul ahogy idősödöm, kezdenek tőlem menekülni is, ezt nem értem, ilyen sose volt. :/
Fél szavakba? Igen, az egyetemen volt aki könnyebben átengedett, és volt aki többször megbuktatott, csakhogy láthasson. A tanárnők meg utáltak. Siker? Hmmm. Persze igen, olyan is volt akinél szép mosollyal értem el dolgokat, pl bemehettem olyan helyre ahova másnak nem lehet, és talán a piacon is könnyebben alkudok :D (bár ez szerintem független ettől)
teljesül minden vágyam? Nincs normális munkám, a pasijaimról mindig kiderül, hogy van valami súlyos hiányosságuk, így még a szüleimmel élek, szóval ez nem más mint másnál. És a legjobb pasikat én se tudom megkapni (szép+okos+hasonló érdeklődés) :(
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!