Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira szeretném megtapasztal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szeretném megtapasztalni hogy milyen egy igazán szép nő élete. Lányok, akiket a körenyezetetek szépnek tart, hogy viszonyul hozzátok a külvilág?

Figyelt kérdés
Nektek minden könnyebb? minden fél szavatokba kerül, és teljesül minden vágyatok? Mindenkit meg kaphattok?
2014. jan. 1. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29 éves hölgynek írom, hogy csak rosszul választottál. És ne aggódj, minden rendben lesz. Nekem sok fiú barátom van, ennek az a titka, hogy ezek az értelmesebb exeim, vagy olyan srácok, akik nem buknak rám, hiába vagyok szép és én sem bukom rájuk, mert más az ízlésünk. :-) Üdv, az 1.
2014. jan. 1. 21:57
 12/14 A kérdező kommentje:
minden válaszolónak külön köszönet! ment a zöld
2014. jan. 1. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatok terén nekem negatív volt, mert senki se mert megszólítani, csak a nagyon idős, szexre éhes palik. Én meg csak komoly kapcsolatot akartam, így nagyon sokáig egyedül voltam. Annyi előnye volt, hogy az emberek szívesen megszólítottak utcán segítségkérés gyanánt, és azt szerettem, ha segíthetek valakinek:) Ja és igen, suliban nekem is volt olyan, hogy tanár megbuktatott, mert látni akart még.:S
2014. jan. 1. 22:21
 14/14 anonim válasza:
En szeretek szep lenni. Szeretem, hogy mindenki meg nez, meg akkor is ha lepukkanva lemegyek a boltba. Szeretem, ahogy a ferfiak viszonyulnak hozzam. Kedvesek, figyelmesek, nem is ismernek de kihasznaljak a lehetoseget, hogy a kozelukben vagyok. A nok feltekenyek de nem zavar.. elofordul. :D Sokkal idosebbnek is neznek. Barki barmit mond, egy szep lanynak konnyebb az elete. En kislany koromban tipikus luzer lany voltam, szoval van mihez viszonyitanom. Egy eros kisugarzasu szep lany barmit megtehet es barmit/barkit megkaphat. De en azt a velemenyt is osztom, hogy ugyan ezeket el lehet erni jo megjelenessel es kisugarzassal. Maximum tobb ido, energia.
2017. jan. 29. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!