Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!? Volna egy kérdésem hozzátok!? XD
Figyelt kérdés
Most viccen kívül, ti szoktatok tusolás közben pisilni?
Mert a páromat (nő) rajta kaptam már párszor, miközben zuhanyoztunk, hogy belepisilt a zuhanytálcába :D
Igazából azt mondta nevetve, hogy úgyis hamar lemegy a lefolyón, meg hogy ettől semmi bajunk nem lesz..mondjuk ez igaz is..
Én nem vetem meg ezért, csak kíváncsi vagyok, hogy más csajok is csinálnak hasonlót ?
2014. jan. 29. 14:02
6/43 anonim válasza:
Hát, szégyeljétek magatokat, mert ez gusztustalan. Miért nem sz@rtok mindját a lefolyóba? hamar lemegy az is... pfff egyes emberek te...
7/43 anonim válasza:
Szoktam. Már csak a meleg víz miatt is rám jön.
8/43 anonim válasza:
Nem értem mi a problémád, a férfiak is szoktak maximum nem vallják be:)
9/43 A kérdező kommentje:
hmm.. :D
Köszönöm a válaszokat, valahol számítottam erre, hogy többségben lesz az, aki hagyja a folyamatokat érvényesülni :D
2014. jan. 29. 14:16
10/43 anonim válasza:
Mi a problémám? Mi vagy te állat? Anyukád nem tanított meg normálisnak lenni és az alapvető higéniás szokásokra? Én meglátnám úgy hajítanálak ki a házból a lábad nem érné a földet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!